To je to što me zanima!

VIDEO Đokovićevo stanje je šokiralo Srbiju: 'Mučne, jezive scene. Što se s njim događa?'

Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim oduzimati ništa od Tomaša Machaca, koji je zaslužio pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri, rekao je Đoković
Vidi originalni članak

Kraj je svibnja, a Novak Đoković i dalje nema trofej u 2024. godini. Vjerojatno se ni on sam ne sjeća kada mu se to posljednji put dogodilo, ali srpski tenisač je u prvom dijelu sezone bio daleko od svojih najboljih izdanja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nezadovoljstvo svojom igrom ispoljava nervozom na terenu i svađom sa sucima i navijačima, a prije dva mjeseca raskinuo je s Goranom Ivaniševićem nakon sedam godina. Nadao se kako će to donijeti napredak, ali čini se kako tone sve dublje u krizu.

Vidjeli smo to i na turniru u Ženevi gdje je prvi tenisač svijeta ispao u polufinalu od 44. tenisača svijeta Tomaša Machaca (4-6, 6-0, 1-6). Bilo je to još jedno njegovo blijedo izdanje uoči Roland Garrosa koji počinje u nedjelju, a srpsku javnost zabrinulo je Đokovićevo stanje. Tresla mu se ruka dok je pio vodu na pauzi, a ni sam govor tijela tijekom meča nije mu bio najbolji.

- Mučne scene. Što se dogodilo Đokoviću? Kamera tijekom meča uhvatila teške prizore, Novaku drhtala ruka, navijači zabrinuti - piše Kurir, dok je Alo.rs istu scenu opisao riječima:

- Mučne, jezive scene. Što se ovo događa s Novakom? Đokoviću drhtala ruka, jedva drži bočicu.

Video pogledajte OVDJE 

Đoković je nakon meča priznao kako je imao mučninu i da je zbog toga izgledao dezorijentirano.

- Nisam imao dobru večer, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim oduzimati ništa od Tomaša Machaca, koji je zaslužio pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih zaboraviti ovo. Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovdje, odigrao sam čak tri - rekao je srpski tenisač.

U velikoj krizi dočekuje Roland Garros kojeg je osvojio prošle godine. Ipak, koliko izgledao loše, Đoković je prethodnih godina pokazao da je na totalno drugoj razini kada igra najveće turnire, a vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i ovaj put. U prvom kolu igrat će protiv Pierrea Huguesa Herberta. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • fui24h 25.05.2024.

    Đoko je drhtao

  • Nitko nije perfektan 25.05.2024.

    Kada gubi ili izgubi… isprika je uvijek ista: bolestan, povrijeđen ranjen…

  • ilijaserdar 25.05.2024.

    Covjek je vegetarijanac i vegan, i to ga je kostalo!Covjek mora jesti meso i masnoce, a ne travu za krave!Na spiljskim crtezima od pracovjeka nije nacrtan kupus i mrkva vec meso, zovotinje i meso!

Komentiraj...
Vidi sve komentare