To je to što me zanima!

VIDEO Dinamovci se prošetali do pobjede, Bočkaj zabio nakon 226 dana. Pogledajte golove

Ivanušec je potvrdio da je u sjajnoj formi, a Bočkaj iskoristio ulazak s klupe. Dinamo ima deset bodova pred Hajdukom dva kola do kraja, a Šibenikov ostanak i dalje je jako neizvjestan
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Šibenik 4-0 u 34. kolu HNL-a i tako nastavio niz neporaženosti pod Igorom Bišćanom na sedmu utakmicu, pri čemu u posljednjih šest nije primio gol. Nakon Slavena, poker golova u Maksimiru je primila i posljednja momčad lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Narančaste je otvorio gol Brune Petkovića na asistenciju neočekivanog kapetana Josipa Mišića. Dobio je napadač Dinama pritom i udarac u glavu, ali se izvukao bez težih posljedica.

U manje od dvije minute početkom nastavka Šibenčani su još dvaput vadili loptu iz gola, a oba puta asistirao je Robert Ljubičić. Luka Ivanušec prvo je s 20-ak metara krasnim udarcem od lijeve stative pogodio za 2-0, a potom i Martin Baturina.

Konačnih 4-0 u 68. minuti postavio je Petar Bočkaj koji je ušao u igru četiri minute prije toga. Bio mu je to peti gol sezone, prvi nakon 226 dana i pobjede nad Slaven Belupom 1. listopada. Ovo proljeće uglavnom je u nemilosti trenera, prvo Ante Čačića, a onda i Igora Bišćana, što se tiče minutaže.

Dinamo dva kola prije kraja ima deset bodova prednosti pred Hajdukom i u idućem kolu gostuje kod Rijeke kojoj ta utakmica može život značiti jer još nije osigurala Europu, dok se Šibenik mora vaditi protiv Osijeka na Šubićevcu, a onda ga čeka dvostruki sudar s Hajdukom u Kupu u Rijeci i u HNL-u na Poljudu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Oršić ŠČ !!! 15.05.2023.

    Pero bombardero

  • ćiribu_ćiriba 14.05.2023.

    Dinamo je najveći i najjači Hrvatski klub.

  • Palmanova 14.05.2023.

    zasto se kod nas protivnik ne respektira nego omalovazava?''popio'' ''prosetali''..zasto ne primjenjivati profesionalni odnos

Komentiraj...
Vidi sve komentare