To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Dinamo opet utišao Rujevicu i osvojio Rabuzinovo sunce...

Rijeka je bolje otvorila utakmicu i imala nekoliko velikih prilika, ali Nevistić je sve obranio, a 'modri' su to iskoristili i zabili dva gola preko Sučića i Baturine, a zatim je Bulat stavio točku na "i"
Vidi originalni članak

Dinamo je 17. put osvojio Kup i to na kakav način. U velikom spektaklu na Rujevici Dinamo je ostavio Rijeku (3-1) bez šansi i došao do 13. dvostruke krune u Hrvatskoj. Rijeka je bolje otvorila utakmicu i nekoliko puta testirala Nevistića, ali golman Dinama je odlično branio i ostavio svoju momčad na životu. Kako je susret odmicao, 'modri' su pojačali tempo i šokirali domaćina golom koji im je zlata vrijedan.

Hoxha i Petković odradili su sjajan posao na sredini terena, lopta je došla do Sučića koji ju je pospremio pored Zlomislića.

Rijeka je izgledala pogubljeno nakon primljenog gola. Dinamo je preuzeo kontrolu nad utakmicom pa potom u 42. minuti zabio i drugi gol. Martin Baturina primio je loptu na lijevoj strani ruba šesnaesterca pa krasno pogodio donji lijevi kut. 

SLAVLJE DINAMA Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Točku na i stavio je Bulat koji je matirao Zlomislića nakon sjajnog proigravanja Petkovića. Pobjedu Dinama ublažio je Fruk sjajnim golom iz slobodnjaka u sudačkoj nadoknadi.

Golove možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Croplayer 22.05.2024.

    Riječani su svoje bonuse potrošili sad neka plaču za propuštenim prilikama.

  • Hrvatska <3 22.05.2024.

    A sad Europa…Rijeka ne treba puno zaliti, velike su sanse da udu u EL…a u konf ulaze sigurno

  • fernandes11 22.05.2024.

    trica za Seku 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare