To je to što me zanima!

VIDEO Dinamo imao vodstvo i ovaj zicer Baturine. Pogledajte preokret i modrićevski eurogol!

DINAMO - OSIJEK 2-4 "Modri" su poveli golom Pjace, Baturina je mogao udvostručiti vodstvo, ali je promašio veliku priliku. Već do odmora su Jakupović i Jurišić donijeli preokret, a u nastavku je Osijek zabio još dva
Vidi originalni članak

Dinamo je, čini se, malo predugo slavio pobjedu nad Salzburgom u Ligi prvaka pa je protiv Osijeka zakazao i u napadu i u obrani već u prvom poluvremenu. Doduše, poveo je u derbiju 11. kola HNL-a ovu nedjelju na Maksimiru golom Marka Pjace glavom nakon ubačaja Romela Pierre-Gabriela u 18. minuti, ali sve nakon toga do odmora, ali i u nastavku bilo jako slabo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo dvije minute nakon Pjacina gola Martin Baturina našao se sam kao duh pred Markom Malenicom, ali umjesto da ga zaobiđe ili ide na klasičan šut on je pokušao potkopati loptu i odradio to vrlo loše, uhvatio je loptu golman Osijeka. Kazna je stigla već u 22. minuti kad je Arnel Jakupović nakon ubačaja Hernanija iz slobodnjaka s lijeve strane pogodio suprotni kut. Tražili su domaćini faul ranije u toj akciji nad Maximeom Bernauerom, ali glavni sudac Patrik Kolarić nije se složio s njima.

Imali su dinamovci inicijativu do kraja poluvremena, najbliže je golu bio Sandro Kulenović u 37. minuti, ali Malenica je refleksno skinuo njegov volej s pet metara. I onda je opet stigla kazna do poluvremena. Bivši junior "modrih" Roko Jurišić s 15-ak metara iskosa s lijeve strane u 40. minuti zavukao je loptu "kroz uši" Ivana Nevistića u prvi kut.

Dinamo je u nastavak krenuo bolje, već u 53. minuti izjednačio, nakon loše reakcije osječke obrane Pjaca je izbjegao zaleđe i mirno pogodio za 2-2, bio mu je to četvrti gol sezone. I kad su svi očekivali nastavak domaće opsade, odmah u idućem napadu Osijek je vratio vodstvo nestvarnim golom Hernanija.

Brazilac je pobjegao po lijevoj strani i vanjskom stranom lijeve kopačke pogodio suprotni kut, Nevistić se nije ni bacio za tom loptom. Hernani je zabio prvijenac za Osijek koji bi lako mogao kandidirat za najljepši gol sezone. U stilu Luke Modrića ili nekad Ricarda Quaresme.

I to nije bio kraj noćnoj mori za dinamovce. Dvije minute prije kraja pobjegao je Domagoj Bukvić, počistio ga je nogom Nevistić, a Kolarić mu je prvo pokazao žuti za simuliranje. No na intervenciju VAR suca Ivana Bebeka išao je pogledati to na monitor i pokazao na penal, a Jakupović je školski izveo panenku i zamrznuo Maksimir za 4-2.

Sve golove i ključne situacije s derbija Dinamo - Osijek pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • MeinHerzBrent 27.10.2024.

    "No Bel no party" 😂😂😂😂

  • Jebulja 27.10.2024.

    Vidi maga rcica sto revu.evo opet cete biti jesenski prvaci a na kraju jubilarna fritula

  • Jebulja 27.10.2024.

    Opet se maga rcici vesele a na kraju opet fritula.vec viđeno proteklih godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare