To je to što me zanima!

VIDEO Debakl Bayerna protiv Eintrachta! Ovo se u Bundesligi nije dogodilo čak 48 godina

Bavarci su već u 36. minuti gubili 3-0, a nakon sat vremena bilo je 5-1. Smolčić je ostao na klupi, Jakić nije bio u konkurenciji za utakmicu
Vidi originalni članak

Eintracht je pobijedio Bayern 5-1 u subotnjoj utakmici 14. kola Bundeslige u Frankfurtu! Nastavak je to neuvjerljive jeseni momčadi Thomasa Tuchela. Nešto više od mjesec dana nakon neočekivanog ispadanja od trećeligaša Saarbrückena u kupu, Bavarci su dobili porciju i protiv "orlova" iz Frankfurta.

Već nakon prvih pola sata bilo je jasno da će to biti večer za zaborav aktualnog prvaka jer je u 36. minuti gubio 3-0, zabijali su Omar Marmoush, Junior Dina Ebimbe i Hugo Larsson. Zadnji je put tako rano Bayern u prvenstvu gubio davne 2004. protiv Werdera.

Video golova pogledajte OVDJE.

Iako je Joshua Kimmich minutu prije odmora vratio Bayernu kakvu-takvu nadu da se može vratiti, ona se brzo rasplinula. Dina Ebimbe je u 50. zabio drugi, a Ansgar Knauff u 60. prvi gol za "petardu" u Frankfurtu! Bayern je zadnji put pet golova u Bundesligi primio davne 1975., a s druge je strane također bio Eintracht. Tad je završilo 6-0.

Hrvoje Smolčić s klupe je pratio pobjedu svoje momčadi, dok Kristijan Jakić nije bio u konkurenciji za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • s04s04 10.12.2023.

    sramota od ovih moderatora da brisu komentare koji su pritom tocni i ne-neprimjereni....koje novinarstvo kod 24sata...sramota jedna i amaterstvo,nikada vise necu konentirati nesto....brisete najnormalnije komentare, a one clanke koji su katastrofalni i NETOCNI ostavljate, pustate vase tzv. novinare da nas uce krive stvari o njemackoj i bundesligi, to je vama korektno i zasluzuje svoje mjesto tj. ima pravo da se publicira i ostane unatoc svih pouka da i dalje bude objavljeno, hahaha

  • jarac_26 09.12.2023.

    Josipe moj jopa, postoji nešto i zove se Google. Koristi to malo.

  • jarac_26 09.12.2023.

    1976/77 FC Saarbrücken: Bayern 6:1 1977/78 Kaiserslautern: Bayern 5:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare