To je to što me zanima!

VIDEO De Gea obranio čak dva penala, Milan opet nastradao! PSG zapeo u gostima kod Nice

Derbi u Firenci bio je nevjerojatan. Čak tri obranjena penala ukupno, tri gola i brojne prilike... S druge strane, Parižani su kiksali i Monaco ostaje vodeća momčad Ligue 1 nakon 7. kola
Vidi originalni članak

U talijanskoj Serie A sedmo kolo je zaključeno burnom utakmicom u Firenci u kojoj su domaći nogometaši Fiorentine s 2-1 pobijedili Milan.

Nevjerojatna je bila utakmica u Firenci s naglaskom da su golmani obranili tri penala. U 22. minuti domaći igrač Kean je namjestio loptu na bijelu točku, ali je njegov udarac odlično zaustavio Maignan. No, trinaest minuta kasnije Fiorentina je ipak povela, a na asistenciju Keana je zabio Adli.

U nadoknadi prvog dijela penal je imao Milan. Pucao je Theo Hernandez, ali je obranio domaći vratar De Gea. Drama je nastavljena i u drugom poluvremenu, a novi je jedanaesterac za Milan dosuđen u 56. minuti. Taj put je pucao Abraham, ali ponovno se istaknuo De Gea, obranio je i taj udarac.

Milan je ipak izjednačio u 60. minuti kada je Pulišić pogodio za 1-1, ali domaćin je vodstvo vratio u 73. minuti. Gudmundsson je bio strijelac za veliku pobjedu Fiorentine.

Do kraja su obje momčadi imale brojne šanse, ali je ostalo 2-1 za veliko slavlje na Artemio Franchi stadionu.

Milan je jedan od suparnika Dinama u Ligi prvaka. Taj će se dvoboj odigrati u Zagrebu 29. siječnja iduće godine.

>> VIDEO: FIORENTINA - MILAN 2-1

PSG zapeo kod Nice

Nogometaši Nice i PSG-a odigrali su 1-1 u sedmom kolu francuskog prvenstva, pa Parižani nisu uspjeli preuzeti vrh od Monaca.

Poveli su domaćini preko Ali Abdija (39), a za PSG je poravnao Nuno Mendes (52). PSG (17) je drugi s dva boda manje od Monaca (19), a Nica je deveta s 9 bodova.

>> VIDEO: NICE - PSG 1-1

Idi na 24sata

Komentari 2

  • m4tij4 06.10.2024.

    Ne možeš gledati fantastičnog De Geu i ne imati smješak na licu. Kakva golmančina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare