To je to što me zanima!

VIDEO Cristiano promašio penal pa briznuo u plač! Suigrači ga tješili u utakmici sa Slovenijom

Cristiano je za Portugal odigrao 211 utakmica i zabio 130 golova. Bio je logični izbor za izvođača penala, ali Oblak je ovoga puta bio pobjednik
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (39) briznuo je u plač nakon što je promašio penal u 105. minuti utakmice između Portugala i Slovenije u osmini finala Europskog prvenstva. Momčad Matjaža Keka pokazala se kao tvrd orah za favorizirane Portugalce, koji su došli u Njemačku kao jedan od favorita Eura, a na kraju ipak nakon lutrije jedanaesteraca prošli u četvrtfinale.

Velika prilika za Portugal konačno je stigla u 105. minuti nakon što su Slovenci napravili prekršaj nad Diogom Jotom. A tko će drugi preuzeti odgovornost ako ne kapetan Ronaldo, koji je za Portugal igrao 211. utakmicu u kojima je zabio 130 golova.

Cristiano je posljednji penal promašio prije dvije godine, dok je još bio igrač Manchester Uniteda. Od tada je zabio 22 uzastopna udarca s bijele točke, ali svakom nizu dođe kraj. Gađao je donji desni kut, a Oblak pročitao.

Ronaldo nije mogao vjerovati. Nevjerojatno je željan pomoći reprezentaciji prvim golom na ovogodišnjem Euru. Ali Oblak je ovoga puta izvukao pobjedu.

>> POGLEDAJTE OBLAKOVU OBRANU PENALA

Idi na 24sata

Komentari 84

  • smrekovaca 02.07.2024.

    kačaj kopačke prošlo je

  • KešićIsBack 02.07.2024.

    Pojest će ga to što je Modrić najstariji strijelac u povijesti

  • PLAVOOKO_1 02.07.2024.

    Jadan, tako mi ga je žao... Odi kući više,,. Bude te Georgina tješila. Tako to bude kad si za mirovinu.. Sve nas to čeka. Žao mi , ali većeg egoistu vidjela nisam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare