To je to što me zanima!

VIDEO Budimir zabio 3. u nizu! Pogledajte savršenstvo udarca

Hrvatskog reprezentativac Ante Budimir zabio je glavom iz teške pozicije. Bio je to njegov šesti pogodak ove sezone...
Vidi originalni članak

U susretu 32. kola španjolskog nogometnog prvenstva Osasuna je na gostovanju pobijedila Valenciju sa 2-1, a drugi gol za goste zabio je hrvatski  reprezentativac Ante Budimir.

Bio je to okršaj susjeda na ljestvici, a Osasuna je ovom pobjedom preskočila Valenciju i sada je deveta, dok su "Šišmiši" deseti.

Gosti u poveli u 49. minuti. Chimy Avila je mirno realizirao kazneni udarac koji je skrivio Dimitri Foulquier igrajući rukom. Korak bliže pobjedi Osasuna je stigla u 74. minuti golom pogotkom hrvatskog reprezentativca Ante Budimira koji je zabio glavom iz teške pozicije. Bio je to njegov šesti pogodak ove sezone.

Pogledajte fantastičan gol Budimira

Valencija je uspjela smanjiti u 83. minuti iz jedanaesterca, a pogodak je postigao Carlos Soler.

U ranije odigranom susretu nogometaši Elchea ostvarili su važnu pobjedu u borbi za prvoligaški spas nakon što su porazili izravnog suparnika Real Mallorcu sa 3-0.

Golove za Elche zabili su Johan Mojica (42), Pedro Bigas (58) i Lee Kang-In (81-ag), a odličnu predstavu pružio je i Fidel Chaves s dvije asistencije.

Deportivo Alaves je golom Joselua u 64. minuti pobijedio Rayo Vallecano sa 1-0. Gosti su od 88. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Balliu.

Alaves više nije posljednji, sada drži 19. mjesto sa 25 bodova, četiri manje od zone spasa.

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Netflix želi serijal o Modriću! Evo što će se nalaziti u njemu

Na vrhu je Real Madrid sa 72 boda, 12 više od Barcelone i Seville.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pametnijiodtebe 17.04.2022.

    Napisat cu opet - nije ni do toga da je Livaja los, ali mi jednostavno moramo igrati sa klasicnom devetkom pa makar to bio Štef iz NK Prigorca. Dalic nije Pep Guardiola niti ima opcije da prilagodi cijelu momcad pa da igramo sa laznom devetkom. Pokazalo se vec nebrojeno puta da ne funkcionira guranje Kramarica koji je zadnjih godina mozda i najbolja poluspica na Bundeslige, nije funkcioniralo sa Rebicem, a nece ni sa Livajom. Na tom mjestu mora biti visok, jak igrac koji ce sluziti kao matinela i na kojeg se moze ubaciti lopta, pogotovo sa Sosom na beku i Perisicem na krilu. Ostatak momcadi nije nista slabiji nego 2018., samo fali jedan Mandzukic u spici.

  • direktor_11 16.04.2022.

    Opet će Livaja igrati prije njega na svjetskom prvenstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare