To je to što me zanima!

VIDEO Budimir vodi Osasunu u Europsku ligu! Zabio krasan gol

Gdje je stao u prošlom kada je utrpao dva komada Barceloni, Ante Budimir je nastavio u narednom kolu kod Getafea. Krasno se riješio čuvara i pogodio, bio je to klasan potez
Vidi originalni članak

Osasuna je u 9. kolu La Lige odigrala 1-1 na gostovanju u Madridu kod Getafea. Momčad iz Pamplone ove sezone je odradila nekoliko sjajnih nastupa i sudar je dočekala kao 7. u prvenstvu, a posebice joj je vjetar u leđa dala fantastična pobjeda protiv Barcelone 4-2 u zadnjem kolu u kojoj je Ante Budimir postigao dva pogotka.

Gdje je stao u prošlom, nastavio je u narednom kolu. Hrvatski majstor zabio je krasan gol za izjednačenje u 60. minuti s tim da je Getafe prethodno poveo u 21. pogotkom Yildirima.

Zaragoza je uposlio Budimira, on je, potom, sve odradio sam. Sjajno se riješio čuvara, namjestio na lijevu nogu pa prekrasno opalio u suprotan kut ispred kaznenog prostora. Soria se ispružio koliko je visok, ali nije mogao puno. Budimirov udarac bio je precizan, majstorski je naciljao uz samu desnu stativu.

Inače, Budimiru je ovo bio četvrti pogodak ove sezone, sva četiri u La Ligi. Ima i jednu asistenciju.

Remijem protiv Getafea Osasuna je skočila na peto mjesto u prvenstvu, mjesto koje vodi u Europsku ligu naredne sezone.

>> VIDEO: GOL ANTE BUDIMIRA PROTIV GETAFEA

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ALLinONE!! 05.10.2024.

    Budimir igračina

  • zvzmir 05.10.2024.

    Budimir se pošteno nazabijao u zadnje vrijeme za Osasunu. Mogao bi uzeti malu pauzu. Evo baš sad dolazi reprezentativna stanka. Kao stvoreno.

  • zelov11 05.10.2024.

    Sta vas briga repka ionako su svi iz BiH ima 30 godina samo je popunimo sapanjevima iz HR 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare