To je to što me zanima!

VIDEO Brozović zaigrao nakon što se oprostio od 'vatrenih'. Dobio je izravni crveni karton

Brozoviću je ovo tek drugi izravni crveni karton u karijeri. Prvi je dobio 2013. dok je još bio igrač Dinama u utakmici protiv Istre. Ranije je objavio kraj reprezentativne karijere
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (31) iznenadno je objavio kraj reprezentativne karijere u srijedu poslijepodne, a nekoliko sati nakon opraštaja od "vatrenih" dobio je crveni karton u polufinalu saudijskog superkupa. Brozov Al Nassr slavio je 2-0 protiv Al Taawna, a golove u pobjedi zabili su Ayman Yahye i Cristiano Ronaldo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, sada naš bivši reprezentativac taj susret neće pamtiti po dobrome. Brozović je u 93. minuti dobio crveni karton nakon što je neoprezno ušao protivniku u duel.

Punim zamahom noge udario ga je u koljeno, a sudac je nakon pregleda VAR snimke promjenio odluku i pokazao mu crveni karton umjesto žutog. Njegov Al Nassr igrat će protiv Al Hilala u finalu, a Brozović neće konkurirati za nastup.

LJUBAVNA PRIČA PARA Marcelo Brozović 12 godina ljubi lijepu Silviju: 'Privukla me je izgledom, potpuno me razumije' ZAHVALIO MU Dalić o Brozovićevom oproštaju: 'Nije se gurao u prvi red, spada u red velikana reprezentacije'

Brozoviću je ovo tek drugi izravni crveni karton u karijeri. Prvi je dobio 2013. dok je još bio igrač Dinama u utakmici protiv Istre.

Sažetak utakmice s golovima i crvenim kartonom Marcela Brozovića pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: BROZOVIĆ NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA U KATARU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • UGODNI 15.08.2024.

    Propuh

  • simri 15.08.2024.

    Rekak mu j..i se

  • Štrumfeta6 14.08.2024.

    da mi je čuti njegov engleski i kako objašnjava sucu :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare