To je to što me zanima!

VIDEO Ljudi moji, što je ovo?! Bomba Gvardiola skinula je paučinu s gola Wolverhamptona

Joško je primio loptu iskosa s 20-ak metara, namjestio se na desnu nogu i sjajno opalio prema golu! Neobranjivo i maestralno!
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol postigao je izjednačujući gol za 1-1 u osmom kolu Premier lige. Manchester City gostovao je kod Wolverhamptona (1-2), a Gvardiol je započeo veliki preokret na teškom gostovanju jer City je do kraja izjednačio u dramatičnoj završnici, 20-ak sekundi prije isteka sudačke nadoknade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

City je loše otvorio susret. Već u sedmoj minuti Nelson Semedo pobjegao je obrani "građana" i ubacio prema Jorgenu Strandu Larsenu, koji nije imao težak zadatak zabiti pored Edersona.

U SEDAM UTAKMICA Trči, Joško! Nitko u Cityju nije prešao više km od Gvardiola... ELEGANTNI 'VATRENI' VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'

No, City je iz zaostatka vratio hrvatski stoper u 33. minuti. Gvardiol je primio loptu iskosa s 20-ak metara, namjestio se na desnu nogu i sjajno opalio prema golu. Njegova bomba bila je nezaustavljiva za golmana Saa, iako se maksimalno potrudio obraniti udarac.

>> GOL GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

Statistika Joška Gvardiola

Drugi je ovo gol hrvatskog braniča u sezoni. Prvi je zabio u vrlo važnoj utakmici protiv Newcastlea, a taj je pak bio potpuno drugačiji od današnjeg. "Svrakama" se Gvardiol ubacio u šesnaesterac, lažnjakom izbacio svog čuvara i mirno pogodio pored Popea.

Stones spasio City

Momčad Pepa Guardiole je silovito pritiskala do kraja, u posljednjim trenucima bila je na brojci od 15 kornera, a onda je uslijedio i šesnaesti... John Stones je nadvisio sve skakače i zabio golmanu "kroz uši", pogodak se provjeravao zbog mogućeg Silvina ometanja golmana , no sudac je procijenio da Bernardo ipak nije utjecao na igru.

Drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji nije sudjelovao u posljednjim akcijama reprezentacije u Ligi nacija zbog prinove u obitelji, igrao je do 86. minute.

"Građani" su se izvukli i privremeno izbili na prvo mjesto ispred Liverpoola, kojeg čeka veliki derbi s Chelseajem.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • stpauli666 20.10.2024.

    Ovi sta kazu da zasto ne tako za repku - ne da nemaju pojma o nogometu, nego i generalno bas nisu brzi

  • Nabocana do bola 20.10.2024.

    vrati nam se gvardi vidis da nas lupa belupo istra nikog na tribinama nema gvardiii

  • lucky edy 20.10.2024.

    Neću Gvardiola hoću Modriča

Komentiraj...
Vidi sve komentare