To je to što me zanima!

VIDEO Bjelovarčani dočekali svog brončanog olimpijca! Evo koji je iznos dobio za medalju

"Nemojte razmišljati toliko o medalji. Ona će doći, a i ako ne dođe nije sve u olimpijskoj medalji. Važno je truditi se i uživati u onome što volite, uživati u svakom treningu", poručio je Miran Maričić mlađim generacijama
Vidi originalni članak

U središnjem parku na Trgu Eugena Kvaternika u subotu poslijepodne organiziran je doček brončanog olimpijca Mirana Maričića, Bjelovarčana i osvajača prve medalje hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doček Mirana Maričića i njegovog trenera Damira Bošnjaka organizirali su Grad Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija, a brončani strijelac i njegov trener nagrađeni su novčanim nagradama. Maričić je dobio po deset tisuća eura od Grada i Županije, a njegov trener po tri tisuće eura. 

- Prije odlaska na Olimpijske igre imao sam razgovor sa ženom da će medalja na zračnoj pušci biti za nju, a za našeg sina koji treba doći krajem listopada da ću osvojiti na malom kalibru. Ali naravno cijeloj svojoj obitelji posvećujem ovu broncu. Hvala puno. Uvijek su tu uz mene. Neupitni broj jedan u svemu - rekao je Maričić za Bjelovar.info i dao savjet mlađim generacijama:

ZA 94 SEKUNDE Bizarno! Legendarni Francuz pobijedio šezdeset kilograma lakšeg suparnika u četvrtfinalu

- Najveća tajna je u upornosti i radu te mnogobrojnim treninzima. No, ono što je najbitnije je ljubav prema sportu i prema tome što radite. Nemojte razmišljati toliko o medalji. Ona će doći, a i ako ne dođe nije sve u olimpijskoj medalji. Važno je truditi se i uživati u onome što volite, uživati u svakom treningu - poručio je brončani s Olimpijskih igara. 

NIJE JOJ SE SVIDJELO Vekić se požalila na Kineskinju! Modrić joj čestitao i zaludio sve, Donna otkrila što će s medaljom

Pripremljen je i zabavni program, a doček su uveličale Bjelovarske mažoretkinje i "carica Marija Terezija" kao osnivačica Grada Bjelovara. Podsjetimo, Miran Maričić je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio treće mjesto u gađanju zračnom puškom na 10 metara. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sve je moguće 04.08.2024.

    Bravo Miran, nisam došao na paviljon jer ne volim političare, čestitat ću ti na streljani  ;)

  • patak Bubi 04.08.2024.

    Ajde, biti će za ćevape.

  • Znamo da Istina jako boli 04.08.2024.

    Kad si država odbije porez na vrijednost nagradne, porez na svotu, porez na ekstra zaradu👉znači da dečko na kraju koji 365 dana u godini dušu na treninzima ostavi je državi dužan👉toliko o toj nagradi koja je 100 puta manja nego u drugim zemljama

Komentiraj...
Vidi sve komentare