To je to što me zanima!

VIDEO Drama na Etihadu: Arsenal s igračem manje vodio do 98. minute, City se izvukao

Leandro Trossard morao je izaći iz igre u osmoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a "građani" su do boda stigli pred sam kraj kada je odbijenu loptu nakon udarca Kovačića u gol zabio Stones
Vidi originalni članak

Manchester City Arsenal odigrali su 2-2 na Etihadu u derbiju 5. kola Premier lige, a sam početak utakmice bio je vrlo nabrijan. Naime, tek što su domaći igrači izveli loptu s centra i vratili je prema golmanu Edersonu, igrač gostiju Kai Havertz zabio se u Španjolca Rodrija i srušio ga na travnjak. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastala je gužva koju je morao smirivati sudac Michael Oliver, a susret je nastavljen nakon kraćeg prekida. "Građani" su poveli u devetoj minuti golom Erlinga Haalanda, kojem je to već 10. u svim natjecanjima ove sezone. 

IGRAČ UTAKMICE VIDEO Manchester City naklonio se Jošku Gvardiolu! Pogledajte kako je dominirao protiv Intera

Situaciju s početka utakmice pogledajte OVDJE.

Joško Gvardiol započeo je za "građane" od prve minute, a Mateo Kovačić ušao je u igru u 21. umjesto Samo minutu kasnije, Riccardo Calafiori zabio je za 1-1, a u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Gabriel zabija nakon prekida za preokret "topnika". Ipak, tu uzbuđenjima nije kraj, jer u osmoj minuti sudačkog dodatka Trossard dobiva drugi žuti karton i goste ostavlja s igračem manje.

Arteta je reagirao na startu drugog dijela i u igru ubacio Bena Whitea koji je zamijenio Saku. Gotovo cijelo drugo poluvrijeme City je pritiskao, tražio izjednačenje protiv ligaškog rivala i na kraju stigao do njega u samom smiraju susreta. Dvaput je golman "topnika" David Raya obranio opasne udarce Gvardiola, ali ništa nije mogao u 98. minuti. Mateo Kovačić je primio loptu na nekih 11 metara u gužvi, pucao, a lopta se odbila do Johna Stonesa koji je zabio za konačnih 2-2. Sjajna utakmica odigrana je na Etihadu!

Manchester City preuzeo je vodeću poziciju u Premier ligi s 13 bodova, dok je Arsenal četvrti s 11. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Arsenal13 22.09.2024.

    Sramotno suđenje još jednog Engleskog sudca.

  • RREAL MADRID 22.09.2024.

    Svaki put je tu sudac da pomogne Cityu, da bar budu izbačeni u 5 ligu, odvratan klub.

  • mislo hadezejac 22.09.2024.

    čim je ovaj naš panj kavačič ušo odma kola krenila nizbrdo

Komentiraj...
Vidi sve komentare