To je to što me zanima!

VIDEO Bivši hajdukovac heroj Slovenije! Čudesnim golom od prečke razveselio Matjaža Keka

Jan Mlakar je ovoga ljeta napustio Poljud, a nakon odlaska dao je par vrhunskih golova. Navijači splitske momčadi pitaju se jesu li ga se olako riješili, pogledajte golčinu koju je dao Kazahstanu u Ligi nacija
Vidi originalni članak

U susretu četvrtog kola skupine 3. drugog ranga Lige nacija, Slovenija je na teškom gostovanju u Almatiju pred 20-ak tisuća gledatelja pobijedila Kazahstan 1-0 ostavši u igri za prolaz u elitu.

Odmah treba istaknuti da je pogodak vrijedan tri boda i velike pobjede zabio bivši i donedavni igrač Hajduka Jan Mlakar (25) kojeg se Hajduk riješio u ljetnom prijelaznom roku!

Domaćin je bolje otvorio utakmicu, Kazahstanci su pritisnuli Sloveniju Matjaža Keka i stvorili nekoliko sjajnih šansi. Istaknuo se Abat Ajmbetov koji je u 17. minuti zatresao prečku.

Slovenija se uspjela sabrati u nastavku i zaigrala je dosta bolje, a ključni trenutak dogodio se u 55. minuti. Erik Janža ga je proigrao, a Jan Mlakar je s 20-ak metara fantastično zakucao loptu pod prečku. Domaći golman Igor Šacki bio je nemoćan.

>> VIDEO: GOL JANA MLAKARA

Slovenci su se slavljem u Kazahstanu probili na drugo mjesto skupine i imaju isto bodova kao i vodeća Norveška koja ima susret manje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • UGODNI 13.10.2024.

    Mlakar nije ovog ljeta napustio Poljud

  • bembula 13.10.2024.

    Blage veze o nogometu nemaš.

  • Sjedimnaklupi 13.10.2024.

    Jedva smo ga se riješili. Nitko ga ne želi nazad

Komentiraj...
Vidi sve komentare