To je to što me zanima!

VIDEO Bellingham o gnjusnom potezu: To je za bliske prijatelje

Bellingham je nakon pogotka napravio potez kojem ne bi trebalo biti mjesto na travnjaku. Javio se poslije utakmice i rekao da je to pokazao prijateljima koji su sjedili na tribini
Vidi originalni članak

Jude Bellingham zabio je fantastičan gol škaricama u pobjedi Engleske protiv Slovačke (2-1). Veznjak je pogodio u 95. minuti i odveo susret u produžetke da bi Harry Kane odmah na početku, nakon samo 50 sekundi prvog produžetka, zabio za potpuni preokret reprezentacije 'tri lava' i plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva.

Potez namijenjen bliskim prijateljima?

Bellingham je nakon pogotka napravio gnjusan potez o čemu smo pisali, a onda je poslije utakmice pojasnio o čemu se točno radi. Naravno, za potez nema opravdanja, no engleski veznjak tvrdi da je on bio namijenjen njegovim prijateljima koji su sjedili na tribini.

NIJE MU TO TREBALO VIDEO Bellingham zabio golčinu pa razočarao gnjusnim potezom

- Radi se o internoj šali, gesta je posvećena bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Poštujem slovačku momčad i način na koji su igrali danas - napisao je Bellingham na X-u.

U svakom slučaju, mjesta takvim potezima ne bi smjelo biti na nogometnim travnjacima. Protivnika treba poštovati, a u pobjedi, kao i u porazu, treba biti fair play.

>> VIDEO POTEZA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lucky edy 01.07.2024.

    Nije ništa čudno pa igra u real-u

  • kp 01.07.2024.

    Kakva nacija ništa čudno odgoj mame-tate engleza.Izrodi EUROPE.

  • barbiii 01.07.2024.

    Gest?

Komentiraj...
Vidi sve komentare