To je to što me zanima!

VIDEO Barcelona deklasirala Sevillu i utrpala joj 'petardu'

Blaugrana se uvjerljivim slavljem ponovno odvojila na vrhu La Lige. Sve je bilo gotovo već do poluvremena, a Real sada zaostaje tri boda
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone nastavili su s dominacijom ove sezone u španjolskoj La Ligi, s uvjerljivih 5-1 su nadigrali Sevillu pred svojim navijačima u 10. kolu.

Deveta je to pobjeda Barcelone koja se opet na vrhu ljestvice odvojila od drugoplasiranog madridskog Reala, ponovno ima tri boda više. Sevilla je skliznula na 13. mjesto.

Neizvjesnost je nestala već nakon prvog dijela, odmor je Barcelona dočekala uz prednost od 3-0. Dva pogotka je postigao Robert Lewandowski, jedan iz jedanaesterca, dok je jedan gol dao Pedri.

Dugo vremena je nastavak bio posve miran, a onda su u završnici postignuta još tri gola. Dva je za Barcelonu dao Pablo Torre, a za goste počasni Idumbo.

>> VIDEO: BARCELONA - SEVILLA 5-1

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Space Burek 21.10.2024.

    Sevilla nije neka ove godine ali opet je lijepo kada takva ekipa padne bez ikakave šanse.

  • FCBarcelona!! 20.10.2024.

    Vrhunski odradena utakmica...za cudo nakon pauze pa ide dobro...vratio se i Gavi to obecava...Sevilla bez sanse prakticki od starta...a sad dvije bas teske tekme pa da vidimo...Visca ell Barcaaaa!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare