To je to što me zanima!

VIDEO Bale odlučio je li Modrić bolji od Inieste, Kroosa ili De Bruynea. Odgovorio kao iz topa

Odigrao je s hrvatskim veznjakom 303 utakmice u dva kluba, poznaju se jako dobro, a Luka je za njega bolji i od nekih od najvećih veznjaka ovog stoljeća. Pogledajte Baleovu reakciju koja je postala hit na TikToku
Vidi originalni članak

Gareth Bale (34) već je godinu i pol dana u mirovini. Jedan od najboljih velških nogometaša u povijesti čak je devet godina bio u Real Madridu i svlačionicu dijelio s hrvatskim veznjakom Lukom Modrićem (38). Njih su dvojica prije toga četiri sezone igrali skupa u Tottenhamu i izgradili jako dobar odnos. Na terenu su skupa bili u 302 utakmice, Modrić je Baleu asistirao za 14 golova, a ovaj njemu za dva.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić sletio na Krk i razveselio radnike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovih dana na društvenim mrežama kruži video tiktokera Futcruncha u kojem se Bale treba opredijeliti između nekih od ponajboljih svjetskih veznjaka ovog stoljeća protiv Modrića. Marcel Sabitzer (30), Bernardo Silva (29), Pedri González (21), Paul Scholes (49), Frank Lampard (45), Kevin De Bruyne (32)... I dva najteža za kraj, Toni Kroos (34) i Andrés Iniesta (40). Koga god su mu ponudili protiv Modrića, Bale je odabrao Luku. Za Kroosa je ponudio i objašnjenje:

- Modrić jer sam s njim igrao i u Tottenhamu.

Video je u nešto više od jedan dan od objave prikupio više od milijun i pol pregleda, a mnogi u komentarima hvale Garethov izbor. "Bale zna tko je najveći", "Modrić je najveći veznjak u povijesti", "Evo zašto obožavam Balea", napisali su neki. Drugi se, kako je to i obično, ne slažu, misle da je pogriješio po pitanju Inieste, da je Luku stavio ispred De Bruynea samo jer je bivši realovac… Kako god, kapa do poda, Garethe.

POGLEDAJTE VIDEO:

@futcrunch Is Modric the 🐐? 👀 Thanks @PlayStation for inviting me to the UEFA Champions League Final and find out Bale loves Modric ❤️ #ad #uclfinal #playstationhouse ♬ original sound - futcrunch
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lubanja 55 11.06.2024.

    Kakav je veznjak na sudu?

  • EthernalEvil 10.06.2024.

    na kraju bu Luka bolji i od samog sebe... 🤣

  • lucky edy 10.06.2024.

    Na kraju luka bolji od pelea!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare