To je to što me zanima!

VIDEO Argentinski novinar tvrdi da Wanda Nara ima leukemiju

Nara je završila u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu, a medicinski tim ju je pregledao kako bi pronašao uzrok bolesti. Jorge Lanata tvrdi da Wanda boluje od teške bolesti
Vidi originalni članak

Nakon nedavno objavljene vijesti da je nogometna menadžerica, model i voditeljica Wanda Nara (36) primljena u bolnicu u Buenos Airesu zbog nečega "ozbiljnog", sada se govori da partnerica Maura Icardija (30) boluje od leukemije.

Jorge Lanata, u svojoj emisiji na radiju Mitre, tvrdi da su mu nekoliko izvora bliskih Wandi Nari potvrdili da boluje od leukemije.

U srijedu navečer, Nara je odvezena u medicinski centar nakon što je osjetila jaku bol u trbuhu. Nakon toga, liječnici su odlučili da je najbolje da je prime kako bi mogla proći sve potrebne pretrage, uključujući analizu koja, prema argentinskim medijima, nije pokazala loše vijesti.

Zatim, u petak, lokalni mediji izvijestili su da je Wanda Nara prebačena u Sanatorio de Los Arcos u Buenos Airesu. Nakon toga, medicinski tim ju je pregledao kako bi pronašao i postavio dijagnozu bolesti zbog koje su njezini najbliži izrazili zabrinutost. Lanata također tvrdi da od kada su saznali za strašne vijesti o navodnoj dijagnozi leukemije kod Nare, njen partner Mauro Icardi želi je odvesti u Italiju na liječenje.

TUŽE BIVŠEG NINE MORIĆ Perišić svjedočio u Milanu oko lažne afere Brozovića i Wande: Icardi joj blokirao sve kartice

Icardi je većinu svoje karijere igrao u Italiji i to je zemlja u kojoj je on i Nara proveli veći dio svoje veze, zemlja u kojoj se osjećaju najviše kao kod kuće.

Napadač je trenutno na korak do stalnog prelaska u turski Galatasaray, ali čini se da želi odvesti svoju partnericu u Italiju jer je to poznatije okruženje.

Prema Lanati, Wanda je upravo završila snimanje epizode MasterChefa i trebala je otputovati na Ibizu kako bi se sastala sa svojom sestrom Zairom i majkom Norom Colosimo, ali šokantna dijagnoza promijenila je njihove planove.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jurakovic2244 15.07.2023.

    Samo konj moze skupljati novinarske poene na bolesnoj osobi

  • dantejebo 15.07.2023.

    rubrika sport?

Komentiraj...
Vidi sve komentare