To je to što me zanima!

VIDEO Arda Guler bacio rukavicu Rumunju: Pogledajte golčinu!

Pogodak Gülera bio je mrvicu sofisticiraniji. Dok je Stanciu silovito odapeo od prečke, Güler je krasno plasirao loptu u desne rašlje. Koji gol je vama bolji?
Vidi originalni članak

Uvertira u utakmicu Turske i Gruzije (3-1) bila je opća tučnjava na tribini Signal Iduna Parka. Srećom, ona se brzo primirila nakon valjane i pravovremene intervencije policije. Pa je prvo kolo skupine F na Europskom prvenstvu mogla ponuditi puno lijepih i atraktivnih poteza bez dodatnih incidenata među gledateljima.

Turke je u vodstvo doveo Muldur već u 25. minuti, a samo sedam kasnije Mikautadze je poravnao na 1-1.

Volej Muldura je bio krasan, ali što reći za pogodak Arde Gülera koji je zabio ekvivalent golu Nicolaea Stanciua, kojeg je kapetan Rumunjske postigao protiv Ukrajine (3-0).

ČUDO OD GOLA VIDEO Pogledajte remek-djelo Rumunja: Golčina Stanciua od prečke najljepša dosad na Euru

S tim da je pogodak Gülera bio mrvicu sofisticiraniji. Dok je Stanciu silovito odapeo od prečke, Güler je krasno plasirao loptu u desne rašlje.

Teško je reći koji je bolji, što vi mislite?

>> VIDEO: ARDA GULER ZABIO GOLČINU

Turci su do kraja susreta uspjeli postići još jedan gol. Gruzija je pritisnula, igralo se desetak minuta dramatične završnice u kojoj su Gruzijci pogodili stativu, bili nadomak izjednačujućeg gola, no sijevnula je kontra i Aktürkoglu je zabio u praznu mrežu za konačnih 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pinokio12 19.06.2024.

    prvi gol mi je ljepsi..najbolji gol dosad na euru je prvi gol turske

  • Jopazg 18.06.2024.

    Golman kao i pletikosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare