To je to što me zanima!

VIDEO 'A je to' u režiji Turaka! Pogledajte bizaran autogol

Samet Akaydin je u 28. minuti zabio autogol kakav se rijetko viđa na najvišoj nogometnoj razini. Loptu je poslao u vlastitu mrežu ničim izazvan, dovodeći svoju momčad na dva gola zaostatka protiv Portugala
Vidi originalni članak

Nevjerojatan autogol zabio je Samet Akaydin u utakmici Turske protiv Portugala za vodstvo "seleçãoa" 2-0 . Joao Cancelo (30) je povukao polukontru koja je izgledala opasno po Turke u 28. minuti, no nesporazum s Cristianom Ronaldom (39), koji se otvarao prema drugoj strani, rezultirao je samo laganom predajom lopte u noge Akaydina.

Režiser utakmice, nakon što je turski stoper mirno prihvatio loptu, skrenuo je kadar s njega na sekundu, a već u sljedećem trenutku lopta je neumoljivo ulazila u gol. Tek u ponovljenoj snimci mogli smo vidjeti neshvatljivu reakciju Akaydina, koji nije gledao prema vlastitom vrataru Bayindiru koji mu se približio, već je napamet poslao loptu iza njega u vlastitu mrežu.

Nevjerojatnu glupost Akaydina pogledajte OVDJE.

Bio je to šesti autogol na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Na prošlom Euru, koji se igrao širom Europe, bilo ih je 11. Od igrača najviše golova postigli su Gruzijac Georges Mikautadze (23), Jamal Musiala (21) i Ivan Schranz (30). Svi oni zabili su dva gola u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gojko ercegovac 22.06.2024.

    Oni su za kebab i durum.koji nogomet..

  • Crni1021 22.06.2024.

    Lopta se nikad ne vraća u okvir, stoper kriv

  • blacknight 22.06.2024.

    Talijan Belgiju,Španjolac Portugal,Francuz Gruziju itd itd itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare