To je to što me zanima!

Veznjak engleske reprezentacije priznao: 'Morat ću držati nos kad pijem pivo, mrzim taj miris'

Za 120 milijuna eura stigao je u Arsenal iz redova West Hama, a već je u prvoj sezoni postao jedan od ključnih nogometaša londonske momčadi. Kod Garetha Southgatea 'drži' vezni red
Vidi originalni članak

Engleska nogometna reprezentacija u nedjelju od 21 sat igra finale Europskog prvenstva protiv Španjolske, a na ovom turniru bitnu ulogu u veznom redu ima 'topnik' Declan Rice (25). Dok neki njegovi suigrači vole proslaviti uz pokoju čašicu piva, on to ne radi.

POHVALNO Više od 35.000 navijača prošlo je obuku za reanimaciju na Euru

- Od finala prošlog Eura do danas sam popio pivo s okusom limuna. Nadam se da ću sad napokon po prvi put popiti pravo pivo. Vjerojatno ću morati držati nos jer mrzim miris piva - objasnio je Rice. 

Za 120 milijuna eura stigao je u Arsenal iz redova West Hama, a već je u prvoj sezoni postao jedan od ključnih nogometaša londonske momčadi. Sad će s reprezentacijom pokušati osvojiti europski tron. 

GDJE ĆE IGRATI? Olmo: Moji ljudi znaju što želim. Tko me hoće, zna što mu je činiti

Podsjetimo, finale Europskog prvenstva između Španjolske i Engleske na rasporedu je u nedjelju, 14. svibnja, s početkom u 21 sat na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lakrdija88 12.07.2024.

    Ne brini neces morat drzati nos 😂

  • bezobrvenajeziku 12.07.2024.

    Dobar je,ima ga svugdje na terenu, mislim da je najbolji engleski igrač....Ali nemate šanse u nedjelju...

  • Quetz 12.07.2024.

    Što je još gore, on je kao Irac, igrao za mladu repku i onda se opredijelio za englesku "reprstacu". I još mu smrdi pivo. I bolje da ne igra za Irsku, nego za te dripce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare