To je to što me zanima!

Velimir Perasović u Zagrebu: Cedevita svakog može dobiti

DRUGI POKUŠAJ U okršaju s Milanom Jasmina Repeše Velimir Perasović je izgubio, a sad ga čeka Jaskov nasljednik Veljko Mršić s Cedevitom u Euroligi...
Vidi originalni članak

Točno dva mjeseca nakon što je kao izbornik reprezentacije razočaran sletio u Zagreb, Velimir Perasović ponovno je bio na Plesu. Ovaj put kao trener Laboral Kutxe, više ne razočaran, ali ne baš najbolje volje...

- Ma što ću pričati, sve sam već rekao - nevoljko je Perasović pristao na razgovor od 30 sekundi.

Neuspjeh s reprezentacijom i sve kritike koje je morao podnositi nakon EP-a očito su ostavili traga, iako mu je danas jedini problem kako pobijediti prvaka Hrvatske.

- Cedevita je pokazala da igra u vrhunskoj formi, pobjede protiv Milana i Efesa u gostima najbolje govore koliko je to dobra momčad. S novim igračem Henryjem Walkerom, o kojem svi lijepo govore, vjerujem da će biti još bolji - kazao je trener španjolske momčadi.

Nakon četiri kola Kutxa ima tri pobjede i jedan poraz, onaj od Repeše u Milanu, a sad Perasa čeka Jaskov nasljednik Veljko Mršić.

- Cedevita je momčad koja može svakoga dobiti - kaže Perasović.

Želi li skinuti još jedan veliki skalp, morat će Cedevita puno bolje gađati za tricu. Predzadnja je u Euroligi u toj kategoriji, a danas će biti i bez prvog tricaša Pilepića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gospon fulir 14.11.2015.

    Pa Cedevita i nije zagrebački klub osim kaj nastupa u Zagrebu. Cibona je zagrebački klub. Ali komentar ti je bezveze, zapravo opće ne kužim poantu? Kao prvo gdje bi se u tim gradovima opće igrala Euroliga? Jel ti poznato da za Euroligu treba dvorana minimalno s 5000 mjesta, aerodrom s međunarodnim letovima, dva hotela s najvišom kategorijom (jedan za goste, a drugi sa suce), itd, itd...Imaju li ti navedeni gradići te uvjete?

  • daljinac 13.11.2015.

    Šteta što je to zagrebački klub, da je u Brodu ,Rijeci ili Karlovcu, bili bi hit tog kraja ! Ovako ...

  • IvanTurlic 13.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare