To je to što me zanima!

Veliki gaf Nizozemaca! Umjesto srpske zastave stavili hrvatsku

Nizozemska televizija emitirala je emisiju gdje je analizirala reprezentacije s Europskog prvenstva, a kada je došao red na Srbiju bio je očit veliki propust. Umjesto srpske zastave, Nizozemci su stavili hrvatsku...
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 24 godine srpska nogometna reprezentacija sudjelovat će na Europskom prvenstvu, koje će se od 14. lipnja do 14. srpnja održati u Njemačkoj. "Orlovi" su smješteni u skupini C zajedno s Engleskom, Danskom i Slovenijom, a nizozemska televizija NOS Voetbal napravila je veliki gaf u emisiji za Euro.

Naime, nizozemska televizija emitirala je emisiju u kojoj je analizirala sve sudionike Eura i napravila veliki gaf na grafici utakmice Srbija - Engleska, koja će biti prva za momčad Dragana Piksija Stojkovića na Euru.

Tako su Nizozemci umjesto srpske zastave na grafiku stavili Hrvatsku, a umjesto engleske zastave stavili su onu Ujedinjenog Kraljevstva. Time su izazvali ljutnju na nekoliko srpskih stranica i dijelu medija koji ne shvaćaju kako je došlo do takvog propusta na televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zagorac2 13.06.2024.

    to je uvreda za Hrvatsku, dok bi se Srbi trebali ponosit da ih je netko svrstal makar samo sa zastavom medju velikane svjetskog nogometa.

  • Mali Perica11 11.06.2024.

    Nas Nizozemci omalovažavaju.....mi smo ti koji bi se trebali ljutiti....njima bi valjda trebala biti čast da ih netko zamjenio sa brončanim i srebrenim sa zadnja dva SP kao i srebreni u Ligi nacija.....

  • d_vrtlar 11.06.2024.

    kako ce bre susedi da prezive ovaj gaf

Komentiraj...
Vidi sve komentare