To je to što me zanima!

Velika ludnica u svlačionici? Ma kakvi. Petković smirio euforiju

Dinamova ekspedicija sletjela je u Zagreb oko 5 ujutro, ali na letu prema Hrvatskoj nije bilo nikakvog slavlja. Tek klasična 'ćorka'. A već danas dinamovce očekuje novi trening...
Vidi originalni članak

Dinamo je uspješno apsolvirao europsko gostovanje kod Betisa, Zagrepčani se sad opet okreću novim izazovima i - HNL-u. A tu "modri" i dalje kaskaju, posljednji dvoboj u Kranjčevićevoj ulici (protiv Lokomotive 2-2) ozbiljno je naštetio Dinamovim ambicijama u borbi za naslov prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasno, hrvatski prvak je poslije slabije predstave protiv "lokosa" bio na visokoj razini protiv Betisa, Jakirovićeve trupe svima su dokazale kako u njihovim nogama još ima "dinamita", kako Zagrepčane nitko ne smije otpisati iz borbe za naslov. A pred "modrima" je i prilično dobar raspored, sljedeće četiri utakmice Dinamo igra u Maksimiru.

FRANCUSKO RJEŠENJE Nisu došli ni Lovren ni Cipranin, Jakir je pronašao novog stopera

I baš zbog toga, jučer u Dinamovoj svlačionici nije bilo prevelikog slavlja, nisu "modri" pobjedu u Sevilli proslavili kao neke druge pobjede nad klubovima iz Liga petice posljednjih godina. A Dinamo je u tom periodu pobjeđivao Tottenham, Atalantu, Chelsea, West Ham i Sevillu... Jučer nije bilo euforije, nije bilo nikakvih snimki koje bi izašle u javnost.

DOVOLJNO ZA POBJEDU Trener Betisa: Dinamo nam je samo jednom došao do gola

Bruno Petković odmah je po ulasku u svlačionicu poslije utakmice smirio euforiju, kapetan "modrih" na europskom gostovanju u Sevilli itekako je svjestan kako je pred Dinamom prilično težak period. I četiri domaće utakmice (Varaždin, Betis, Rijeka i Gorica) u sljedećih 12 dana. Zagrepčani u domaćoj sceni nemaju više pravo na kiks, a za kraj tjedna čekaju ih Betis i Rijeka u samo tri dana.

Dinamova ekspedicija nije slavila niti u avionu, već su "modri" na letu za Zagreb opalili klasičnu "ćorku". Igrači su redom zaspali, a u Zagreb sletjeli tek oko pet sati ujutro. I da, Jakirović ih za veliku pobjedu nije počastio slobodnim danom, već danas je na rasporedu novi trening i priprema za Varaždin. A taj je dvoboj sada daleko najbitniji.

OCJENE IGRAČA Kako su igrali dinamovci? Jakir pogodio s izmjenama, samo je jedan igrač ostao impresioniran

Trener Dinama morat će dobro rasporediti svoje snage za sljedeće tri utakmice u šest dana, dinamovci u sva tri dvoboja moraju ući svježi i odmorni, motivirani kao Benito Villamarinu. I sad će biti zanimljivo, vidjet ćemo s kakvim će snagama Jakirović već na Varaždin. Nevistić i Bernauer su oduševili u Sevilli, Ristovski i načet odigrao cijelu utakmicu, vezni red se potrošio, krila se čak i malo pogubila...

KOMENTAR Tako to rade velike momčadi! Dinamo je kreirao pravo čudo, a dvojica su igrača baš oduševila

Jakirović do nedjelje (i Varaždina) ima samo dva dana, trener "modrih" je svjestan kako je pobjedom u Sevilli skinuo teret sa svojim leđa, ali i da mu momčad mora češće izgledati kao protiv Betisa. Barem po pitanju volje, želje i angažmana. A ne kao protiv Lokomotive. Betis je "pao", ali Betis još nije riješen. I o prolazu će se odlučivati tek u Maksimiru. Ali, prvo Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • hercegovac katolik lopina 16.02.2024.

    Kakve petko kojo sere rijetko ima moc da promjeniji trenera.drugi mamic po moci.sigurno je novinaru darovao sat.

  • NEPRILAGOĐEN 16.02.2024.

    Hoxha i Kaneko, sve losiji, najlosiji...Kakva je to igra Dinama kad su Nevistic, Theophill i Bernauer, najbolji pojedinci...

  • NEPRILAGOĐEN 16.02.2024.

    Dajte malo realnosti...Lokomotiva bi jucer Betisu zabila 4 komada...Dinamo niti jedne sanse, osim slucajnog jedanaesterca...Opet negledljiv, defanzivni i los nogomet...taman za zaspati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare