To je to što me zanima!

Velika čast za bivšeg pomoćnika u Dinamu! Dobit će priznanje za sve što je postigao u Valladolidu

Alen Peternac je u hrvatskom prvaku dugo bio u statusu "vojnika" kluba jer je bio pomoćnik čak petorici uzastopnih trenera "plavih", sve do dolaska Igora Bišćana na klupu 2023.
Vidi originalni članak

Dinamov bivši član stručnog stožera Alen Peternac primit će posebno priznanje za sve što je napravio u dresu Real Valladolida. Peternac je najbolji strijelac kluba u povijesti La Lige, a ukupno je za španjolski klub zabio 57 golova u 164 nastupa. Prije utakmice 9. kola La Lige s Rayom Vallecanom dobit će priznanje kluba i navijača za doprinos.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvat je stigao u klub kad je bio u drugoj španjolskoj ligi i potom izborio promociju u prvi razred španjolskog nogometa. Peternac se družio s igračima prije treninga, a Valladolid je na X profilu na hrvatskom jeziku napisao "Idemo po tri boda sutra! Ajde Pucela!" 

Osim za Valladolid, Peternac je u karijeri igrao za Dinamo, Real Murciju i Real Zaragozu u kojoj je osvojio Kup. Peternac je u hrvatskom prvaku bio u statusu "vojnika" kluba jer je bio pomoćnik čak petorici uzastopnih trenera "plavih", sve do dolaska Igora Bišćana na klupu 2023. 

Valladolid je trenutačno pretposljednja momčad La Lige s pet bodova u osam kola. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Doktor Petković 05.10.2024.

    Dinamova skola...

Komentiraj...
Vidi sve komentare