To je to što me zanima!

Velika čast: Durdov i Vušković među 60 najvećih talenata

Među 60 igrača nalazi se i čudo Barcelone Lamine Yamal te sin Patricka Kluiverta, Shane Kluivert. I Shane igra u Barceloni
Vidi originalni članak

Britanski dnevnik Guardian uvrstio je dva hrvatska nogometaša, Brunu Durdova i Luku Vuškovića, na popis najboljih 60 talenata koji su rođeni 2007.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Šibenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Među 60 igrača nalazi se i čudo Barcelone Lamine Yamal te sin Patricka Kluiverta, Shane Kluivert. I Shane igra u Barceloni. Durdov oduševljava u Hajduku, a Vušković je trenutačno u belgijskom Westerlou na posudbi iz Tottenhama.

Durdov je oduševio na ljetnim pripremama, a u zadnje vrijeme dobiva sve više prostora. U 10 utakmica ove sezone postigao je tri pogotka. Trenutačno je s U-19 reprezentacijom.

Stoper Vušković procijenjen je na osam milijuna eura. Postao je neizostavan član U-21 reprezentacije. Ove sezone odigrao je za klub 10 utakmica uz četiri gola i asistenciju.

SPORNI POPIS Olić je pogriješio! Evo zašto je morao pozvati Durdova i protiv koga će igrati Hajdukovo čudo SIPAJU SE POHVALE Skautski ekspert oduševljen Vuškovićem: On je igrač koji ima kapacitet za Real Madrid

Idi na 24sata

Komentari 17

  • NeispraniMozak 15.10.2024.

    Kako nema Petka ?

  • Bayern iz Koprivnice 15.10.2024.

    oliću🤡 gdje ti je mikić ????

  • kakdjfojr 15.10.2024.

    #9:2, di je dinamić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare