To je to što me zanima!

Vekić: Zaspala sam u 3 ujutro, ali umor nije bila opcija. Takvu nervozu nikad nisam osjetila!

Igram na zemlji, podlozi koja mi najmanje odgovara. Da mi je netko to rekao prije početka turnira, ne bih mu vjerovala. Stvarno sam se trudila, sve sam ostavila na terenu, a raspored je bio brutalan, rekla je Vekić
Vidi originalni članak

Nemam riječi, ne mogu vjerovati, tako sam sretna, toliko olakšanje da stvarno nemam riječi.

Tako je Donna Vekić komentirala pobjedu karijere i ulazak u finale Olimpijskih igara u Parizu. Pomela je Slovakinju Annu Karolinu Schmiedlovu 6-2, 6-0 za 65 minuta na Philippe Chatrieru. Sve joj je išlo od ruke i vratila je navijačima za nevjerojatno čupanje živaca 24 sata ranije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je, uffff, jedan od velikih ciljeva od početka karijere, otkad sam se počela baviti tenisom, a za ovu godinu i najveći cilj. Ne znam što bih rekla - rekla je Donna Vekić za HRT i nastavila:

- Nisam znala kako se zovem na početku meča, a ni na kraju. Tolika nervoza, to u životu nisam imala! Išla sam poen po poen, pokušavala ne misliti previše, u drugom setu bila sam u totalnoj zoni i... Uh...

Nije znala što bi rekla, osmijeh je bio od uha do uha.

- Sinoć sam legla u 3 i jutros kad sam se probudila bila sam umorna, ali umor nije bila opcija. Kad se igra za medalju, umor ne postoji - istaknula je.

- Igram na zemlji, podlozi koja mi najmanje odgovara. Da mi je netko to rekao prije početka turnira, ne bih mu vjerovala. Stvarno sam se trudila, sve sam ostavila na terenu i isplatilo se.

Nadmašila je broncu Gorana Ivaniševića iz Barcelone 1992. u singlu, a do zlata je dijeli Kineskinja Qinwen Zheng koja je iznenadila izbacivši u polufinalu prvu tenisačicu svijeta Igu Swiatek.

- Finale nikad nije lagan meč, ali ja sam svoj cilj ispunila. Naravno, cilj mi je osvojiti zlato, ali su definitivno konačno uživati u meču.

A do finala ima i jedan slobodan dan jer se igra u subotu.

- Nevjerojatno, ovaj raspored je stvarno bio brutalan, svaki dan mečevi. Sutra ću iskoristiti dan za oporavak i biti spremna za subotu - zaključila je hrvatska finalistica Olimpijskih igara.

Kako to samo lijepo zvuči...

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Zlatni_Pan 02.08.2024.

    Zemlja nije tvoj teren?Pa razvaljuješ!!!!!

  • zvizdač 02.08.2024.

    Sad se piše o našim sportašima kad se blizu velike pobjede .....inače cijelu godinu influenceri imaju prednost u tisku...

  • Gibbs55 02.08.2024.

    Donna je svakako srebrna i sada neka igra samo opušteno, a ako osvoji zlato to će biti veliki uspjeh za nju mada ni srebro nije za baciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare