To je to što me zanima!

Vejić o Gatussu: Cijeli grad je okrenuo protiv Perišića i sad će mu svi zviždati. To se ne radi!

Splitski navijači su Perišiću okrenuli leđa, neki mu pisali gnjusne i uvredljive komentare, a legenda Hajduka i bivši "vatreni" se pita: Zna li Gattuso što je učinio?
Vidi originalni članak

Hajduk proživljava turbulentne dane. Gennaro Gattuso i Ivan Perišić su na "ratnoj nozi", barem se tako čini u javnosti. Teško je reći koja je pozadina cijele priče jer samo je talijanski strateg iznio svoju stranu rekavši da mu je Perišić prije 20-ak dana rekao da želi napustiti klub.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići. Dao sam mu šansu da igra. Po 20-25 minuta. Ne smije se zaključivati po rekla-kazala pričama. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - rekao je Gattuso nakon remija s Lokomotivom 1-1.

Talijan je Periju ostavio u Splitu i nije ga vodio na susret s Lokomotivom, a potom je iznio pravi razlog zašto je to učinio. Perišić još nije komentirao cijelu situaciju i tek je obećao pojasniti u čemu je riječ. Cijela situacija bila je dovoljna za burnu reakciju Splićana, koji su Perišiću u tren oka krenuli leđa. Neki su mu pisali gnjusne komentare po Instagramu.

U emisiji "Studio HNL" MAXSport televizije legenda Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac Hrvoje Vejić iznio je svoj stav na tu temu.

- Kad pričamo o Perišiću, govorimo o klasi od igrača koji je uz Modrića zadnjih deset godina najbolji igrač hrvatske reprezentacije. Što se tu dogodilo ima raznih kuloarskih priča tko je kome što rekao, to je dječji vrtić, cirkus. Gledao sam izjavu Gattusa i razmišljao zna li on uopće što je napravio. Okrenuo je cijeli grad protiv njega i sve navijače Hajduka. A onda kaže: 'Ali ta priča nije gotova, on je još tu'. Ali on više nije tu jer si ti izjavio to što si izjavio i njega si prekrižio - rekao je Vejić i dodao:

- I sad bi on trebao izaći na stadion? I da mu zviždi cijeli stadion. Je da je klub stao iza trenera, ali iznad trenera ima šef koji mora znati što trener smije izjaviti, a što ne. Iznositi interni razgovor s jednim od najvećih imena koje je došlo u Hajduk - to se ne radi.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • liliZG2.0 14.08.2024.

    hajdukov trener pomalo djeluju histerično, možda koja tabletica da smiri živce?

  • Lyon & klubić 7:1 13.08.2024.

    Gad tuzo je panjina malo veća a svoju nesposobnost najbolje je svalit na drugoga,Ispada karoglav molekularni biolog za ovu panjinu

  • baba strumpf 13.08.2024.

    Navijaći Hajduka se kreću kako vitar puše,za koji dan ili misec i Gatusso će se naći na repertoaru kritika, ah svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare