To je to što me zanima!

Hrvatska zadovoljno trlja ruke: Armenija i Wales su remizirali!

Susret u Erevanu završio je povoljnim rezultatom za Hrvatsku koja sada ovisi sama o sebi. Ni Armenija ni Wales ne mogu biti zadovoljni remijem, no 'vatrenima' se sreća osmjehnula. Armenci su ostali bez Eura
Vidi originalni članak

Susret pretposljednjeg kola skupine D kvalifikacija za odlazak na Euro 2024. između Armenije i Walesa u Erevanu okončan je rezultatom 1-1 (1-1) što znači da Hrvatska ponovno ima sve u svojim rukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovim bodom drugi Wales je stigao do učinka od 11 bodova, ali do kraja kvalifikacija ima za odigrati još jednu utakmicu protiv Turske u Cardiffu, dok je Hrvatska treća s 10 bodova, no "vatreni" će odigrati još dvije utakmice i ako pobijede u obje, kasnije u subotu Latviju u Rigi, a onda za tri dana i Armeniju u Zagrebu plasirat će se na EURO.

Armenija je, pak, ovim remijem ostala četvrta s osam bodova i izgubila je sve izglede za plasman u Njemačku koji je još ranije izborila Turska koja je sada i siguran pobjednik skupine.

Armenija je bila mnogo bolji suparnik tijekom čitavog dvoboja u Erevanu, povela u 5. minuti golom Zelarayana koji je uputio precizan udarac u donji lijevi kut s vrha kaznenog prostora. Wales je izjednačio nespretnim autogolom Tiknizjana koji je u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena glavom poslao loptu u vlastitu mrežu nakon ubacivanja iz auta.

U nastavku je Armenija promašila veliki broj prilika za pobjedu kojom bi i ona ostala u igri za prolazak na Euro. (Hina)

>> VIDEO GOLA ARMENIJE POGLEDAJTE OVDJE

>> VIDEO GOLA WALESA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 64

  • domo 18.11.2023.

    Opet krivo.. Mi možemo biti i prvi ukoliko na kraju Turska izgubi, a mi obje dobijemo jer bi imali po 16 bodova kao i Turska, a obzirom na isti međusobni omjer gleda se gol razlika u kojoj smo daleko bolji... Izuzev da se ne izbaci rezultat protiv zadnje momčadi u grupi

  • 18.11.2023.

    Ponekad imamo više sreće nego zaslužujemo !

  • Palmanova 18.11.2023.

    rekao sam ja da wales nece pobjedit armence,jer su i armenci u igri.samo kako smo mi izgubili 5 (??!!) bodova od ovog prosjecnog walesa samo profesor bu Dalic zna!??i s armenijon nece bit lagano doma Dalicu!spremi se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare