To je to što me zanima!

'Vatreni' se danas vraćaju kući. Evo kad i gdje ih možete vidjeti

Hrvatska odlazi kući s Eura u Njemačkoj već nakon grupne faze uz najlošiji učinak na velikom natjecanju, nije joj se poklopilo da se ugura među 16 kao trećeplasirana momčad skupine
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je u utorak i službeno nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj nakon što Engleska nije uspjela pobijediti Sloveniju 3-0, a Danska Srbiju. Dan iščekivanja u kampu u Neuruppinu nije prošao prema nadanjima "vatrenih" i njihovih navijača, no donio je puno veselja Slovencima, čiji su nogometaši prošli u nokaut-fazu jednog velikog natjecanja prvi put u povijesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatko Dalić s reprezentativcima je napustio kamp Mark Brandenburg nedaleko od Berlina nakon 18 dana boravka već u srijedu ujutro oko 7.30. Let iz njemačke prijestolnice prema zračnoj luci Franjo Tuđman zakazan je za 9.40, a njihovo slijetanje u Zagreb u 11.10. S momčadi nisu krenuli Luka Sučić, Josip Stanišić i Marin Pongračić koji će odvojenim letom u München.

Kao i nakon osvajanja srebrne medalje u Ligi nacija dočeka neće biti, za time nakon najlošijeg učinka na jednom velikom natjecanju u povijesti i osvojena dva boda u tri utakmice nema ni razloga, ali navijači mogu doći i podržati reprezentativce u ovim teškim trenucima.

Naime, Hrvatska nikad na velikom natjecanju nije u skupini osvojila manje od dva boda, a dvaput kad je imala isti bodovni učinak kao sada, na Euru 2004. i SP-u 2006. godine, imala je bolju gol razliku.

"Vatreni" će se nakon Eura razbježati na odmor nakon duge sezone, a novo ih okupljanje očekuje početkom rujna. Start nove sezone Lige nacija zakazan je za 5. rujna, kad će Hrvatska ponovno gostovati u Portugalu, a tri dana poslije dočekati Poljsku na osječkoj Opus Areni.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Hecata i Bo 26.06.2024.

    Sramite se svi koji ovako bezobrazno pišete, kakvi ste vi navijači???? Vatreni su najbolji ,bili ,jesu i zauvijek će biti takvi baš kao i Izbornik Dačić !!!

  • the.king 26.06.2024.

    sad presjedanje na Maldive,Ibizu,Dubai...

  • vučko SL 26.06.2024.

    Kakvi odurni komentari, ubuduće kad opet budu ostvarivali uspjehe nemojte gledati i radovati se s normalnim ljudima

Komentiraj...
Vidi sve komentare