To je to što me zanima!

'Vatreni' će u kampu na Euru održati otvoreni trening za navijače. Potrebna je ulaznica

Radi se o otvorenom treningu u organizaciji Uefe, koja je većinu ulaznica omogućila gradu Neuruppinu kao domaćinu, a 25 posto ulaznica HNS-u
Vidi originalni članak

Prije utakmice protiv Portugala 8. lipnja u Lisabonu, Hrvatska će uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Njemačku prvu prijateljsku utakmicu igrati protiv Sjeverne Makedonije u Rijeci 3. lipnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najniža cijena ulaznica iznosi 12 eura za sjevernu i južnu tribinu. Na istočnu se može za 15 i 20 eura, a na zapadnu za 25, 30 i 35. 

POVRATNIK VIDEO Dalić o Perišiću: 'Dobit će priliku! Nije u top formi, ali...' KOMENTAR Isprobanim snagama na Euro: Dalić je pozvao sve najbolje, ali moglo je biti mjesta i za 'klince'

Po odlasku na Europsko prvenstvo hrvatska reprezentacija će 10. lipnja održati otvoreni trening za navijače u kampu u Neuruppinu, u koji stiže dan ranije, a da bi prisustvovali, navijači se moraju prijaviti za ulaznice na HNS-ovom portalu za ulaznice.

Radi se o otvorenom treningu u organizaciji Uefe, koja je većinu ulaznica omogućila gradu Neuruppinu kao domaćinu, a 25 posto ulaznica HNS-u. Za javni trening dopušteno je najviše 4000 gledatelja.

Jedna osoba može se prijaviti za najviše četiri ulaznice, a bude li prijava više od raspoloživih ulaznica, vlasnici će se odrediti ždrijebom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bezobrvenajeziku 20.05.2024.

    Juranovića da gledam kako trenira he he he...i da platim...ja ću ga naučiti kako igra bočni igrač ako ne zna mu to objasniti naš izbornik...

  • Vedranno 20.05.2024.

    moze i moj mali trenirat s vama ?

  • 20.05.2024.

    Moram kupiti ulaznicu.... da bih tobože gledao kako nabijači lopte treniraju???? Ne zato da gledam službenu utakmicu, nego zato da gledam kako ti livadari treniraju??? Ma jel' vi to mene pravite budalom????

Komentiraj...
Vidi sve komentare