To je to što me zanima!

Vaterpolska legenda iz Srbije preuzima klupu Mladosti!

Igor Milanović je dio igračke karijere proveo je upravo u Mladosti s kojom je osvojio dva naslova prvaka Europe zaredom, 1990. i 1991. godine. Kao trener Partizana i Pro Recca osvajao je Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Igor Milanović (58) bit će novi trener vaterpolista Mladosti. Nakon što je Uprava kluba sa Save trenerske dužnosti razriješila Damira Vinceka i privremeno na nju postavila Hrvoja Hrestaka, dosadašnjeg pomoćnika, zamjena je već na putu za Zagreb.

Milanović je jedan od najvećih vaterpolista svih vremena, svjetski, europski i olimpijski prvak s reprezentacijom Jugoslavije. Uostalom, i dio igračke karijere proveo je upravo u Mladosti s kojom je osvojio dva naslova prvaka Europe zaredom, 1990. i 1991. godine.

Uspješna je i trofejna itekako i njegova trenerska karijera. S dva od tri najtrofejnija kluba Europe osvajao je Ligu prvaka, s Partizanom 2011. godine kada se beogradski klub izjednačio na drugom mjestu s Mladosti sedmim naslovom, dok je s Pro Reccom bio na tronu tri godine kasnije. Pro Recco ima 11 naslova i ovoga četvrtka gostuje kod Mladosti u drugom kolu Eurokupa.

NOVI PRIJEDLOZI Vaterpolo opet mijenja pravila i ljuti trenere i igrače?! Najveća izmjena bila bi duljina bazena PRESUDILI LOŠI REZULTATI Dva dana uoči spektakla na Savi Mladost smijenila trenera!

Milanović je zadnjih godina trenirao i Novi Beograd, s kojim je u sezoni 2021./2022. bio u finalu Lige prvaka, a pretprošle je sjedio na klupi Olympiacosa. Trenirao je još Crvenu zvezdu i Galatasaray. Veliko ime, vrhunski trener i čovjek koji bi konačno trebao pokrenuti diva sa Save.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare