To je to što me zanima!

VIDEO Osijek - Varaždin 2-1: Osječani slave novog junaka! Jakupović za treće slavlje u nizu

Na Opus Arenu stigla je druga najbolja obrana lige, no trener Šafarić nije našao recept za Jakupovića. Ovoljetno pojačanje Osijeka koje je stiglo iz Maribora za milijun eura dvama sjajnim golovima srušilo je Varaždin
Vidi originalni članak

U susretu osmog kola superSport HNL-a Osijek je na Opus Areni pobijedio Varaždin 2-1 upisavši treću ligašku pobjedu u nizu.

Osijek je po prvi puta od dolaska Federica Coppitellija vezao tri ligaške pobjede, nakon što je sa po 1-0 pobijedio Slaven Belupo i Lokomotivu, a u nedjelju i Varaždin 2-1.

Varaždinci su u prvih sedam kola primili samo dva gola i imali su drugu najbolju obranu lige nakon Rijeke koja je primila samo jedan pogodak. Međutim, na Opus Areni su dva gola primili već u prvih 20 minuta.

Domaćin je poveo u 16. minuti sjajnim golom Arnela Jakupovića koji je pogodio iz slobodnog udarca s više od 25 metara. Samo pet minuta kasnije novopečeni reprezentativac Austrije je zabio i svoj drugi gol na utakmici.

Bila je to lijepo izrađena akcija, Matković je fino proigrao Pušića pred kaznenim prostorom, ovaj je još bolje asistirao utrčalom Jakopoviću u sredini da bi strijelac prvog pogotka još jednom bio vrlo precizan.

Statistika Osijek - Varaždin

Gosti su opasno zaprijetili u 29. minuti, Mitrovski je pucao s 11 metara, ali pored gola.

U drugom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja sve do same završnice kada su Varaždinci vratili rezultatsku neizvjesnost. Poldrugač je u 89. minuti uposlio Luku Mamića koji je iz blizine pogodio mrežu.

U subotu je Dinamo na stadionu Maksimir u debiju novog trenera Nenada Bjelice pobijedio Lokomotivu 5-1, dok su dan ranije Šibenik i Istra 1961 odigrali bez golova.

Utakmica između Gorice i Slaven Belupa, koja se trebala igrati u subotu, je zbog obilne kiše i nepovoljnih uvjeta za igru odgođena za ponedjeljak u 16 sati. (Hina)

>> VIDEO: GOLOVI S UTAKMICE OSIJEK - VARAŽDIN

Idi na 24sata

Komentari 34

  • hahah 29.09.2024.

    Bravo Osječe!!

  • komentator/Luka 29.09.2024.

    mučko đubre ih vraća u život

  • kicovz 29.09.2024.

    bem ti upravu koji drži do rakvog trenera, svaki tjedan isti starteri, svaki tjedan iste zamjene, kao da druge igrače nema di je ćorič, die je onaj englez nevers

Komentiraj...
Vidi sve komentare