To je to što me zanima!

Vaha za 24sata: Hrvatska treba i Luku i Dalića! A Modrić me u jednoj situaciji opet zadivio...

Modrić je i protiv Italije bio najbolji na terenu. Svatko mora biti svjestan koliko Luka znači na terenu, a koliko tek mlađim igračima izvan terena. On je nevjerojatan, s kolikom željom i energijom igra za reprezentaciju
Vidi originalni članak

Treba biti realan, Hrvatska je u posljednjih šest godina napravila nevjerojatne stvari na nogometnoj sceni. Dvije medalje sa svjetskih prvenstava, finale Lige nacija, ma tome se nitko nije mogao nadati. I, ako ćemo iskreno, Hrvatska je rezultatima nadmašila svačija očekivanja, pa i svoju kvalitetu, kaže nam Vahid Halilhodžić (71).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 57

  • Golubovi kamen 27.06.2024.

    Da,da

  • Željeno korisničko ime Njofra 27.06.2024.

    Ponavljam ovdje sada svoj komentar od prije neki dan,............ o vašem Vjerodostojnom „izborniku“- nogometnoj neznalici i analfabeti koji svoje neznanje vec godinama krije iza igraca . Slijedeci izbornik bi mogli biti Josip Ðakic ili Gabrijela Žalac, i oni su vrlo Vjerodostojni...: „Veliki "strateg" Dalic opet se pos*ao............. Golema „trenerska“ prevara i trecerazredni trener seoske momcadi, i da nije Vjerodostojan ne bi za njega niti znali.

  • vasko 27.06.2024.

    Da, da 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare