To je to što me zanima!

Zagreb - Barcelona 29-31: Malo je nedostajalo da padne velikan u Areni, presudio slab početak

ZAGREB - BARCELONA 29-31 Najbolji stijelci Zagreba bili su Filip Glavaš s devet golova, dok su ga slijedili Bialiauski i Kos s po pet golova. U redovima Barcelone najefikasniji je bio Dika Mem sa šest golova
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba upisali su novi poraz u EHF Ligi prvaka, aktualni prvak Europe Barcelona slavila je u petom kolu skupine B, u zagrebačkoj Areni, s 31-29 (19-14). Zagreb je time upisao četvrti poraz u petom nastupu, dok je Barcelona potvrdila prvo mjesto na ljestvici. Ostala je stopostotna upisavši petu pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Filip Glavaš je s devet pogodaka bio prvi strijelac Zagreba. Po pet su postigli Miloš Kos i Ihar Bialiauski, tri je dao Zvonimir Srna, a po dva Luka Lovre Klarica i Timur Dibirov. Odlično je posao odradio vratar Zagreba Ante Grbavac koji je upisao 14 obrana. Kod Barcelone je sa šest golova prvi strijelac bio Dika Mem.

Zagreb je otvorio meč s 2-1, ali je Barcelona uzvratila s četiri pogotka u nizu te vodstvom 5-2. Sve do kraja poluvremena španjolski sastav je održavao prednost od četiri do pet golova razlike, a na odmor se otišlo uz gostujućih 19-14.

U uvodnih deset minuta drugog poluvremena hrvatski prvak je zatvorio prilaze svojim vratima. Na drugoj strani je domaćin počeo pogađati te je došao na mali zaostatak od dva pogotka, 19-21 i 20-22.

ZAGREB ČEKA PRVAKE Spektakl u Areni: Stiže Barca, a Zagreb bez pivota! 'Moramo ući u četiri metra da zabijemo gol'

Kratka je to bila prijetnja Zagreba jer se Barcelona vrlo brzo ponovno odvojila na veliku razliku, na šest pogodaka plusa 29-23. Imao je Zagreb snage za novi povratak. Pola minute prije kraja došao je na 29-30, ali u zadnjem napadu gosti nisu napravili pogrešku i nisu ponudili šansu Zagrebu za barem remi u ovom ogledu.

Statistika utakmice 5. kola Lige prvaka između Zagreba i Barcelone.

U skupini B ove srijede Aalborg je kao domaćin svladao Pick Szeged 29-28. Hrvatski rukometaši Marin Jelinić i Mario Šoštarić za Pick Szeged su postigli po jedan pogodak.

Liga prvaka rukometaša, 5. kolo skupine B:

Zagreb - Barcelona 29-31 (14-19)

Aalborg - Pick Szeged 29-28 (16-15)

Magdeburg - Nantes 28-32 (16-15)

Kolstad - Kielce (četvrtak, 18:45 sati)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Amiralio 16.10.2024.

    koji luzeri hahahaha 😂😂🤣🤣

  • hzfdfth 16.10.2024.

    eto panjevi,da niste profulali nemoguce sad bi bili nerjesono ili cak i pobjedu

  • OGombalo 16.10.2024.

    koji postotak realizacije ima Srna? ... 3 gola od 20 pokušaja? ne mogu gledati ali pretpostavljam da je tu negdje.. čovjek zrači inteligencijom

Komentiraj...
Vidi sve komentare