To je to što me zanima!

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama ostvarili su premijernu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka, u gostima su svladali austrijskog doprvaka Salzburg s 2-0 (0-0) u susretu trećeg kola. Prvu veću priliku na utakmici imali su domaćini nakon ubačaja s lijeve strane najviši u skoku bio je Konate koji je s pet metara puca preko gola. Nakon toga igralo se u nešto mirnijem ritmu, bez izraženijih prilika na obije strane. Na kraju poluvremena Kulenović se našao u prilici nakon dodavanja Ademija, no to je blokirano.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi pogodak na susretu postigao je Sandro Kulenović u 49. minuti na asistenciju Stefana Ristovskog. Dinamo je odradio novi veliki posao u 66. minuti kada je Salzburg ostao s igračem manje. Domaći vratar Schlager i Kulenović su se sudarili izvan šesnaesterca, a sudac Makkelie je golmanu Salzburga pokazao crveni karton zbog igranja lopte s rukom. Naime, lopta se odbila do Sučića koji je pokušao iz daljine pogodio prazan gol domaćina, no golman Salzburga se bacio i skrenuo loptu.

OD 1 DO 5 Ocijenite igru svih dinamovaca u Salzburgu: Kako su odigrali?

U nastavku susreta Austrijanci su napadali s igračem manje, čak su imali i šansu izjednačiti. Opet se u prilici našao Konate koji je pucao iz okreta, ali po sredini gola i lako je to obranio Nevistić. U 84. minuti bljesnuo kontranapad Dinama. Opet je Ristovski bio asistent, a Petković je s vrha šesnaesterac pogodio za konačnih 2-0. 

Statistika utakmice RB Salzburga i Dinama u trećem kolu Lige prvaka.

KOMENTAR Dinamo je baš velika momčad! Bjelica napravio čudo, ovi će dečki mnogima raditi probleme

U četvrtom kolu Dinamo će gostovati u Bratislavi kod Slovana. Taj je ogled na programu 5. studenoga s početkom u 18.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 411

  • Kajkajkaj2 24.10.2024.

    Ajde ljudi klonite se mržnje i pljuvanja jedni po drugima pobijedili su naši ključna riječ'NAŠI HRVATI'Molim vas nemojte da oni što su živote položili za Lijepu Našu okreču u grobu!Jedno je zezancija a ovo ide preko svake mjere.

  • Marko33 23.10.2024.

    Bayern razbi Dinama 9-2 i bude na tablici iza 🤭 lijep osjećaj bar na kratko 😁🇭🇷

  • Matthope 23.10.2024.

    Ova komentatorica na HRT je katastrofa.Naučene fraze sipa i ponavlja za za Ješom. Uglavnom dosadna😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare