To je to što me zanima!

Rijeka - Istra 4-0: Domaćinu derbi! 'Bijeli' razbili goste i prekinuli krizu pred Olimpiju

Gabriel Rukavina i Marco Pašalić zabijali su golčine, a Franjo Ivanović prvi je gol zabio nakon slaloma, a drugi na povratnu loptu Jankovića. Rijeku u četvrtak čeka važan dvoboj protiv Olimpije na Rujevici...
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u dvoboju su 3. kola HNL-a na Rujevici svladali Istru 1961 s visokih 4-0 (3-0). Prva dva gola zabili su Gabrijel Rukavina (18.) i Marco Pašalić (24.), a zadnja dva Franjo Ivanović (28., 66.).

Statistika utakmice Rijeka - Istra

Mladi Rukavina je svoj prvi gol za Rijeku zabio nakon sjajne solo-akcije i lijepog udarca s ruba kaznenog prostora u sam gornji lijevi kut suparničkog gola. Isti taj kut je samo šest minuta potom pogodio i Pašalić i to svojim standardnim snažnim udarcem s otprilike 25 metara. Sve dvojbe oko pobjednika riješene su i prije isteka pola sata kada je Ivanović nečuvan prihvatio loptu na 20-ak metara od gola, ušetao se u kazneni prostor i preciznim udarcem još jednom prisilio goste na kapitulaciju.

Konačni rezultat postavio je Ivanović gurnuvši loptu u mrežu iz neposredne blizine nakon lijepog prodora Jankovića po lijevoj strani. Rijeka je ovom pobjedom stigla na drugo mjesto sa sedam bodova koliko ima i treći Hajduk, dok vodeći Dinamo ima dva boda više. Istra 1961 je peta s tri boda.

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Pešekan ri 19.08.2024.

    A sad Olimpija!!!

  • dage 19.08.2024.

    The river ako Marco ovako odigra još desetak utakmica protiv jačih protivnika od Istre možda. Ali Istra je slaba i jedna solidna utakmica protiv takvog protivnika ne čini reprezentativcem igrača koji u zadnjih desetak utakmica prije toga nije odigrao ništa. Pretjerana i prerana euforija najmanje koristi Marcu.

  • matjazkek 19.08.2024.

    Zanimljivo da antitalent Sopic nije vidio da ima u ekipi napadaca koji moze zabiti 15-20 golova

Komentiraj...
Vidi sve komentare