To je to što me zanima!

Real - Barcelona 0-4: Potop 'kraljeva' u odličnom El Clasicu! Luka Modrić odigrao pola sata

Veliku pobjedu slave gosti iz Katalonije koji su na Santiago Bernabeuu potvrdili da su u ovom trenutku najbolja momčad La Lige... Viniciusa i Mbappea uništili su zamkama za zaleđe i zabijali iz ubojitih kontri
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone slavili su u El Clasicu na Bernabeu protiv Reala s čak 4-0 i povećali svoje vodstvo na ljestvici. Pobjedu su Kataloncima donijeli Robert Lewandowski (54., 56.), Lamine Yamal (77.) i Rapinha (85.).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barca je demolirala Reala u drugom poluvremenu, nakon što je "kraljevski klub" dominirao u prvom dijelu, ali nije iskoristio svoje prilike. Posebno se u promašajima isticao Kylian Mbappe, kome je ovo bio prvi El Clasico, a poništen mu je i gol zbog zaleđa.

Real je načeo Lewandowski s dva gola u 54. i 56. minuti nakon dodavanja Marca Casadea i Alexa Baldea. Mbappe je potom imao još dvije šanse, ali je oba puta pobjednik bio Barcin vratar Inaki Pena. Francuz je u 66. minuti zabio još jedan gol, ali opet poništen zbog iz ofsajd pozicije.Mogao je i Lewandowski zabiti hat-trick, ali je tek u 66. minuti iz blizine pogodio vratnicu, no mlada zvijezda Lamine Yamal potom je dovršila posao za Blaugranu kada je iz blizine u 77. poslao loptu pod gredu. Raphinha je u 85. minuti postavio konačan rezultat.

Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti. Barcelona sada vodi sa šest bodova više od Reala.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • ukrudba 27.10.2024.

    Barca je konačno našla načina da se suprostavi namještanju sudaca od strane Pereza. To je shvatio i karlokita koji se kao ucviljena tetkica sa repom u ruci zalaufao direkt u svlačionicu. pih.

  • krča1 27.10.2024.

    Kako Barca namješta zaleđa!Brutalno Real ko da je iz vrtića izašao!!⚽️❤️

  • bezobrvenajeziku 26.10.2024.

    Jednom Barca uvijek Barca...iako je naš Luka u Realu...Opet mi ih je gušt gledati iako neko vrijeme ih nisam mogao ni gledati kako su loši bili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare