To je to što me zanima!

Portugal - Hrvatska 2-1: Šteta! 'Vatreni' poraženi u sjajnom susretu unatoč pritisku na kraju

Pokušala je naša reprezentacija pritisnuti u zadnjih 15-ak minuta, bilo je tu prilika i polu-prilika, ali izostao je gol za poravnanje. Naše igrače čeka dvoboj protiv Poljske na Opus Areni u nedjelju...
Vidi originalni članak

Portugal je pobijedio Hrvatsku 2-1 u 1. kolu Lige nacija u Lisabonu. Golove za domaćina zabili su Dalot u sedmoj minuti i Cristiano Ronaldo u 34., a Dalot je zabio i u svoju mrežu u 41. Hrvatska je u zadnjih 15 minuta pritisnula i tražila izjednačenje, Matanović je bio vrlo opasan u nekoliko navrata, a Petar Sučić debitirao je za reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Statistika utakmice Portugal - Hrvatska:

Portugal je vrlo brzo poveo, strijelac je u sedmoj minuti bio Diogo Dalot. Do kraja prvog dijela nizale su se prilike na obje strane pa je svaka reprezentacija do odmora postigla po jedan pogodak. U 34. minuti je Cristiano Ronaldo povećao na 2-0, dok je strijelac prvog gola Dalot u 41. pogodio vlastitu mrežu. Nakon povratne lopte Sose lopta se od Dalota odbila u mrežu za 1-2 i nadu hrvatske reprezentacije prije drugog dijela.

U nastavku se smanjio broj pravih prilika, a Hrvatska je u završnom dijelu pritisnula te tražila izjednačenje. Novi reprezentativac Igor Matanović je imao tri prilike, a najbolja je bila ona u 76. minuti kada je dobro pucao pored vratnice.

U 90. minuti je Andrej Kramarić pogodio vanjski dio mreže i Hrvatska ipak nije uspjela doći do boda u Lisabonu.

U nedjelju će Hrvatska odigrati utakmicu drugog kola u skupini. Suparnik će biti Poljska na osječkoj Opus Areni, a dvoboj počinje u 20.45 sati. U drugoj utakmici u skupini, Poljaci su pobijedili Škotsku u gostima 3-2. 

Idi na 24sata

Komentari 645

  • vorda92 06.09.2024.

    zar je stvarno Perišić u boljoj formi od Pjace?

  • crocro17 06.09.2024.

    Odlično si digao formu Perišiću ,nema šta čovjek leti. Pjaca ništa ha ??? Sučić ni minute u 4 kola primere ne odigra ,al kod tebe mogu samo igrači koji su u formi i igraju u klubovima?? Ti si izgubljeni sretnik, samo zahvali Bogu na generaciji koju si imao u Rusiji,nista ti nikad ne bi osvojio👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

  • Pepek stef 06.09.2024.

    Zalizani, Perisic ulazi, a Pjaca na klupi??? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare