To je to što me zanima!

'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute

Luka Modrić dirigirao je igrom Reala 70 minuta, a njegovi suigrači su nakon nepreciznog prvog poluvremena u nastavku probili čvrstu Borussiju s pet golova!
Vidi originalni članak

Furiozni Real Madrid s pet komada ispratio je goste iz Dortmunda i trećem kolu Lige prvaka! Ipak, nije to izgledalo toliko bajno nakon prvog poluvremena.

Otvorio je Real utakmicu dobro, bilo je tu poluprilika, ali bez konkretne završnice. Mreže su mirovale do 30. minute kada je Malen zabio nakon sjajne asistencije Guirassyja. Samo četiri minute kasnije, Gittens je povisio na 2-0.

Ti golovi kao da su dodatno razljutili igrače Reala. U razmaku od 5 sekundi, Rodrygo i Bellingham pogodili su gredu, a Vinicius i Mbappe radili su dar-mar do kraja poluvremena.

ZA POVIJEST Evo koje još pothvate rekorder Luka može ostvariti u Realu! Već u studenom ulazi u top 10...

Luka Modrić bio je na svojoj standardnoj razini, s Valverdeom je ravnao veznim redom Reala. U nastavku su 'kraljevi' iskoristili sve ono što su ranije promašili. Mrežu je načeo Rudiger u 60. minuti nakon asistencije Mbappea, a Vinicius je dvije minute kasnije poravnao rezultat.

Nakon izlaska Modrića u 70. minuti, Real je krenuo još okomitije, što ih je zamalo koštalo novim golom, ali sjajni Courtois je obranio udarac Brandta.

U nastavku akcije Lucas Vasquez je probio po desnoj strani i udarcem iskosa pogodio golmanov desni gornji kut. Na kraju, Vinicius je s dva fantastična gola potvrdio svoj hat-trick. 

U preostalim utakmicama, Arsenal je s minimalnih 1-0 savladao Shakhtar,  Aston Villa je s 2-0 dobila Bolognu, Girona je istim rezultatom pobijedila Slovan, jednako kao i Sporting Sturm iz Graza. Stuttgart je šokirao Juventus s 1-0 usred Torina, a PSG i PSV su u Parizu odigrali 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • BiIl os2 23.10.2024.

    Bravo gospodine Modrić!

  • Antimor 23.10.2024.

    Nevjerojatno! "Petarda" i TO JOŠ usred Madrida! Što bi tek bilo da su igrali u gostima? Barem duplo!

  • Srdic lvica 23.10.2024.

    Tragedija u splitu jer je Hrvat u pobjedničkom timu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare