To je to što me zanima!

Hrvatska - Tajland 1-2: Futsal 'vatreni' se ispromašivali, ostali bez boda u otvaranju SP-a

HRVATSKA - TAJLAND 1-2 Hrvatska je primila gol već u trećoj minuti, a nije uspjela poravnati rezultat i nakon 20 udaraca u prvom poluvremenu. Jungwonsuk je povisio vodstvo, a Sekulić je postavio konačnih 2-1
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija izgubila je na otvaranju Svjetskog futsal prvenstva od Tajlanda 1-2. Za vodstvo Tajlanda zabio je Osamanmusa u trećoj minuti, a Jungwonsuk je povisio vodstvo u drugom poluvremenu u 30. minuti. Antonio Sekulić zabio je jedini gol Hrvatske u 32. minuti, ali nije bilo dovoljno.

Ni 20 udaraca prema golu nije bilo dovoljno Hrvatskoj u prvom poluvremenu. Tada su izabranici Marinka Mavrovića izgledali superiornije, ali u nogometu ne pobjedi uvijek bolji. 

Tajland je u drugom poluvremenu bio nešto čvršći, zatvorio je neke puteve prema svojem golu, a u 30. minuti je iskoristio novu pogrešku u obrani Hrvatske. Jungwonsuk je jednostavno zakucao loptu s pet metara nakon što su ju hrvatski braniči nespretno izgubili.

HALO, UZBEKISTAN Hrvati putovali 20 sati na SP usred Azije: 'Iznenadili smo domaćine koliko jaja pojedemo'

Antonio Sekulić smanjio je zaostatak samo dvije minute kasnije, ali u preostalih osam minuta Hrvatska nije uspjela doći i do drugog gola koji bi joj bio od velike važnosti. Unatoč porazu, Hrvatska ostaje u kalkulacijama za prolaz.

KREĆE MUNDIJAL Hrvatski futsalski div: Najviši sam igrač na SP-u! Počeo sam s 18, rekli su da mogu biti najbolji

Naime, četiri najboljih trećeplasiranih reprezentacija putuju u osminu finala. Iduću utakmicu Hrvatska igra u utorak (17 sati) protiv Brazila

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KAJ DA 15.09.2024.

    Kaj Dalić trenera i Futsal reprezentaciju?!

  • Naporni ste 14.09.2024.

    Jad i bijeda

  • Realan2024 14.09.2024.

    Petkovića si uzmite iz Dinama da imate sidruna

Komentiraj...
Vidi sve komentare