To je to što me zanima!

Slovenija - Hrvatska 31-29: Sve skidao Lesjak na golu Slovenije, uništio nas bivši igrač Zagreba

Imali su hrvatski rukometaši i četiri razlike u prvom dijelu, ali na odmoru je bilo izjednačeno. Nisu tako dobro izgledali u nastavku što su iskoristili Slovenci i došli do vrijedne pobjede
Vidi originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A na Olimpijskim igrama u Parizu izgubila od Slovenije sa 29-31 (13-13). Mario Šoštarić, Zvonimir Srna i Ivan Martinović zabili su po pet golova za Hrvatsku, dok su Sloveniju predvodili Blaž Janc i Aleks Vlah sa po osam golova.

Statistika Slovenija - Hrvatska 31-29 (13-13)

Hrvatska je odlično otvorila utakmicu, povela 5-1 nakon 11 minuta, držala četiri gola prednosti do 9-5, ali nakon ulaska Lesjaka na slovenski gol Slovenija je uhvatila rezultatski priključak. Ključnim se pokazalo razdoblje od 44. do 50. minute kada je Slovenija serijom 5-0 stigla do prednosti 25-21.

Hrvatska je smanjila na 25-23, a kod tog rezultata Šoštarić nije iskoristio "zicer" za smanjenje na 25-24 sedam minuta prije kraja i tu je propala posljednja prilika za povratak u dvoboj.

Nakon dva kola i Hrvatska i Slovenija imaju po dva boda. Hrvatska će u 3. kolu u srijedu od 11 sati igrati protiv Njemačke koja nakon prva dva kola ima maksimalna četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Šipumiloma 30.07.2024.

    Ovaj novi trener je odĺičan. Puno bolje igramo nego u Ateni s Linom. Rapsodija! Kako ono? Siguranson da je najbolji.

  • nestimene 29.07.2024.

    Zašto je taj dotepenec još uvijek izbornik????

  • David11111 29.07.2024.

    Nasi igrači BOJKOTIRAJU REPKU vec 5 6 godina vj je nogac od premija u pitanju kao razlog, gledajte to tako i bit ce vam lakse shvatit, tu nema kondicije ni taktike glupo je pricat o tome ako igrac svaki podsvjesno uziva u tom kad gubimo jer se osjeca da je to pravedna kazna sto ga se zakinulo za nesto..kad se to uvuce u ekipu i Real Madrid i City bi gubili u serijama zato svi predsjednici jako paze da dignu premije i dnevnice igracima i isplate..dok se i zadnji ovaj igrac ne povuce i dok ne dode nova mlada skvadra nece biti tu srece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare