To je to što me zanima!

Hrvatska - Crna Gora 11-8: Tako se otvara turnir! 'Barakude' u klasiku uvjerljive protiv rivala

Ključnom se pokazao kraj treće i početak četvrte četvrtine, u kojem je Hrvatska nizom 4-0 otišla na četiri gola prednosti. Crnogorci su se vratili na minus dva, ali dalje nisu stigli i naša reprezentacija slavi pobjedu
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je Crnu Goru 11-8 (3-1, 2-4, 3-1, 3-2) prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu. Od samog početka su naši reprezentativci poveli, ali uporni Crnogorci uspjeli su se vratiti i na poluvrijeme se otišlo s 5-5.

Ključnom se pokazala treća četvrtina, u kojoj je Marko Bijač obranio tri teška šuta, a Hrvatska se vratila na dva gola prednosti. Više se Crnogorci nisu vraćali i naša reprezentacija upisala je važne bodove. 

Bijač je s pet važnih obrana bio sjajan na golu, a Fatović je s tri gola predvodio napad Hrvatske. Kod Crnogoraca se istaknuo Đurđić s tri gola i to sva tri u prvom poluvremenu. 

Iduću utakmicu Hrvatska igra protiv Italije u utorak od 12.05. U skupini su još Grčka, Rumunjska i SAD, a u četvrtfinale prolaze četiri najbolje reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Zmar117 28.07.2024.

    Rutinska pobjeda.

  • Tona Kolar 28.07.2024.

    Bravoooo dečki !

  • rexxx 28.07.2024.

    Zakuhat će to slovenac zadnje 3 min. 2 faula u napadu, 2 isključenja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare