To je to što me zanima!

Hajduk - Varaždin 2-1: Preokret Splićana na Poljudu za tri boda!

Gosti su poveli već u osmoj minuti i u prvom poluvremenu kontrolirali dvoboj, ali Hajduk je u drugom dijelu zaigrao bolje i stigao do druge pobjede u prvenstvu na pogon Livaje
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio Varaždin 2-1 na Poljudu u 3. kolu HNL-a. Mitrovski je doveo goste u vodstvo u osmoj minuti i to minutu nakon propuštenog zicera Kalika. U prvom poluvremenu Splićani su stvorili vrlo malo, ali u drugom zaigrali znatno bolje i golovima Krovinovića (56.) i Livaje (74.) okrenuli dvoboj i stigli do sedam osvojenih bodova u tri kola. 

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Varaždin je do vodećeg gola stigao nakon kontroverzne odluke kako glavnog suca Pajača tako i VAR suca Bebeka. Naime, Mitrovski je prizemnim udarcem pogodio donji lijevi kut Kalinićeva gola nakon odličnog prodora Šege, ali tijekom te akcije Dabro je snažno objema rukama odgurnuo vratara Hajduka da bi potom lopta prošla njemu kroz noge dok se nalazio na manje od metra od linije gola i bio vjerojatno u zaleđu. No, niti glavni sudac niti onaj u VAR-u nisu ocijenili kako je Dabrino guranje bilo prekršaj.

Do poravnanja Hajduk je stigao nakon što gosti nisu dobro raščistili jedno ubacivanje iz kuta, lopta je stgla do Livaje koji je kratkom prizemnom loptom uposlio Krovinovića čiji je udarac sa 20-ak metara na putu prema golu pogodio Baa i postao neuhvatljiv za Zeleniku.

Potpuni preokret uslijedio je u 74. minuti kada je Livaja tek okrznuo glavom ubačaj Hrgovića s desnog krila i tako prevario Zeleniku. Hajduk je sada drugi na ljestvici sa sedam bodova, dva manje od vodećeg Dinama, dok je Varaždin šesti s dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 442

  • HerojTito7 24.08.2024.

    Izgubili od hakduka??? E svašta

  • dage 19.08.2024.

    Glavni krivac za poraz Varaždina je Šafarić. Bombastične izjave da idu po pobjedu, da on zna kako pobjediti Hajduk se raspale ko mjehur od sapunice. S ovakvom igrom Varaždin je uz Slaven, Istru i Goricu glavni kandidat za ispadanja, a Hajduk može biti miran jer evo ipak ima onih koji će bez njegovog tretmana kod sudaca biti iza njih. ŠAfarićevi igrači su već na kraju prvog disali na škrge. Što je ŠAfarić s njima radio na pripremama? Trenirao pivce. A o HAjduku i Gatussu više nema niti smisla pričati.

  • zagorac2 19.08.2024.

    sad ce mediji na svakoj Hajdukovoj tekmi pisat kak je Hajduk ostecen, strasno kaj rade !

Komentiraj...
Vidi sve komentare