To je to što me zanima!

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem
Vidi originalni članak

Nakon što je Futsal Dinamo u Omišu boljim izvođenjem šesteraca izborio majstoricu, znalo se da će u Draženovom domu biti ludnica, a bio je to veliki vjetar u leđa zagrebačkoj momčadi koja je osvojila drugi uzastopni naslov prvaka Hrvatske pobjedom protiv Olmissuma 3-1 (2-0)!

Već u ranoj fazi utakmice poveli su domaći preko iskusnog Tihomira Novaka koji je odlično zabio nakon još ljepšeg dodavanja Kristijana Čekola. Krenuli su gosti odmah s golmanom igračem, a koštalo ih je to u četvrtoj minuti kad je presjekao jedno dodavanje Mihovil Prgomet i pospremio loptu u praznu mrežu, a odmah su mu svi suigrači pohitili u zagrljaj. Naime, prije ove utakmice ostao je bez oca Tončija te mu zasigurno posvetio ovaj trenutak.

U nastavu su 10 minuta prije kraja gosti došli do petog akumuliranog prekršaja u svoju korist, ali do kraja susreta nisu uspjeli dobiti deseterac. Uspjeli su zabiti s golmanom igračem, pospremio je loptu u mrežu Vanka šest minuta prije kraja, ali do kraja više nisu zabili.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • branimir220250 18.05.2024.

    m smo klupski prvaci svijeta, i to nam je malo, cjele kalaksije😂😹😂😹😿😹😿

  • fui24h 17.05.2024.

    Negdje se škicaju međusobno pod tušem

  • Roimim 17.05.2024.

    futsal 😂😂🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare