To je to što me zanima!

Dinamo opet u Grčku! U osmini finala KL-a igra protiv PAOK-a

Nakon remija na Maksimiru (1-1) i prolaska protiv španjolskog Betisa, nogometaši Dinama saznali su da se za četvrtfinale Konferencijske lige bore protiv grčkog PAOK-a, koji je u pretkolu izbacio Hajduk
Vidi originalni članak

Malo su se načekali na ždrijebu oni koji su čekali kuglicu s papirićem na kojem je ime Dinama, ali sad je sve jasno: ponovno idu u Grčku, samo ovaj put prema Solunu i tamošnjem PAOK-u. Grčki klub prvo dolazi na Maksimir 7. ožujka, a uzvrat 'modri' igraju u gostima tjedan dana kasnije.

NOVI PROBLEMI Dinamo čeka pakleni raspored, a evo što prolazak u Europi znači za onu zaostalu utakmicu

Dinamo je mogao izvući jednog od osam pobjednika skupina (Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahče, Fiorentina, Lille, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Viktoria Plzen), a na koncu je bivši grčki nogometaš Kostas Katsouranis, koji je asistirao u ždrijebu, 'modre' spojio s grčkim PAOK-om, koji je u pretkolu izbacio splitski Hajduk.

U ovoj rundi natjecanja bilo je i jedno ograničenje: klubovi iz iste zemlje nisu mogli biti spojeni. Spomenimo i kako se finale Konferencijske lige igra 29. svibnja u Ateni na stadionu AEK-a.

PAOK neznatno skuplji od Dinama

Što se samog PAOK-a tiče, riječ je o momčadi koja se trenutačno nalazi na drugom mjestu grčke lige s 51 bodom, jednim manje od vodećeg AEK-a (52). Prema Transfermarktu vrijede 71.1 milijun eura, što je tek 0.25 milijuna eura više od Dinama. Najbolji igrač im je ove sezone Bugar Kiril Despodov (27), koji je u dresu grčkog kluba odigrao 41 utakmicu i zabio 16 golova uz 13 asistencija. Na golu im je Hrvat Dominik Kotarski (24).

Idi na 24sata

Komentari 246

  • lopta je kockasta 🤣 23.02.2024.

    Sad ide druga skupina bojsića na čišćenje č...rova u grčke zatvore 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ponesite ZAGREBAČKI MELEM 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Bojlerov ćale Jovan 23.02.2024.

    Dinamovi navijači opet u grčku po jogurt,lepo će dudek da dr ka staroga grka

  • 23.02.2024.

    Pa Hajdug nije problem izbaciti iz Evrope !

Komentiraj...
Vidi sve komentare