To je to što me zanima!

Bjelicu smo prije Monaca pitali bi li bio zadovoljan bodom na utakmici: 'Zašto me to pitate?'

Neće igrati Stojković i Mmaee, a Theophile je upitan. Ademi tvrdi: 'Poraz od Bayerna probudilo je inat i želimo pokazati da je to bila jedna loša večer'
Vidi originalni članak

Po povratku na klupu Dinama je Nenad Bjelica slavio protiv Lokomotive (5-1), a sad 'modre' s novim/starim trenerom čeka i europski izazov. U goste stiže momčad koja je u prvom kolu elitnog europskog natjecanja iznenadila veliku Barcelonu (2-1), Monaco. Utakmicu su najavili trener Bjelica i kapetan Arijan Ademi.

NAJAVIO UTAKMICU Trener Monaca istaknuo tri igrača 'plavih': Pa Dinamo je zabio Bayernu dva gola...

- Radujemo se utakmici Lige prvaka u Zagrebu. Svi igrači su na raspolaganju osim Stojkovića i Mmaeea, s Theophileom je neizvjesno i još ćemo vidjeti nakon treninga. Pobjeda protiv Lokomotive vratila je samopouzdanje, regenerirali smo ekipu i spremni dočekujemo protivnika - započeo je trener Bjelica, a kapetan Ademi rekao da misli sve isto.

Kako biste usporedili roster Dinama koji ste imali protiv Atalante s današnjim?

- Dinamo ima kvalitetan i širok kadar. S onom ekipom sam radio već godinu dana, a s ovom ekipom radim par dana. Dinamov roster je vrlo kvalitetan, a svakom bi treneru bilo zadovoljstvo raditi s njima. Atalanta i Monaco su potpuno dvije različite momčadi, ne znam možemo li to primijeniti protiv Monaca što smo primijenili tada.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Dinamo - Lokomotiva (5-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Malo više o Monacu?

- Minamino puno napada prostor, igraju nekih 4-2-2-2 s uskim krilima i visoko dignutim bekovima. Strašno dobra tranzicija, vrlo potentni, brzi, fizički moćni, spoj mladosti i iskustva. Suprotstavit ćemo se momčadi koja dijeli prvo mjesto s PSG-om, a to govori o njima.

O treneru Hütteru?

- On je isto krenuo iz druge austrijske lige, a tamo smo i igrali, nakon toga više nismo. Otkad je došao iz Salzburga je promijenio način igre, studiozan trener koji jako dobro priprema utakmicu i sve su njegove ekipe dobro posložene. Radujem se njegovim uspjesima jer nije imao lagan put, a dokazao se gdje god je bio. U svim zemljama gdje je radio, radio je kvalitetno i to govori o njemu kao treneru - objasnio je Bjelica.

Navijače još muči poraz 9-2, a kako je to djelovalo na momčad?

- Probudilo je inat i želimo pokazati da je to bila jedna loša večer - rekao je Ademi.

Biste li bili zadovoljni bodom?

- Zašto me to uopće pitate? Uvijek očekujemo pobjedu i dat ćemo sve da pobijedimo - jasan je bio Bjelica koji je prasnuo u smijeh kad je čuo pitanje.

O novom sustavu Lige prvaka s 36 momčadi...

- Moramo to prihvatiti. Veliki izazov, svaka utakmica je posebna, a LP je jako lijep osjećaj za trenera i igrače. Koliko će drugo trajati taj sustav, ne znam.

Ademi od siječnja nije započeo dvije utakmice u nizu, koliko je fizički spreman?

- U dobrom sam stanju, nadam se da ću biti sve bolje i bolje. Malo me unazadila ozljeda zadnje lože, ali hvatam korak i nadam se da će biti sve bolje i bolje - rekao je.

Bjelica je u Ligi prvaka rušio Zenit i Atalantu, a bi li pobjeda protiv Monaca ipak bila najveća?

- Svaka pobjeda u Ligi prvaka je velika pobjeda, svakoj se isto radujem, a nadam se da najveća pobjeda tek dolazi - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • KAJ DA 01.10.2024.

    Kaj je s tim Stojkovićem?! Lik je stalno ozlijeđen.

  • HRVATICA34 01.10.2024.

    DINAMO JE NAJBOLJI ŽIVIO DINAMO

  • dobronamjerni 01.10.2024.

    ademi prijatelju, los tjedan, a ne losa vecer, zaboravio si Livajin gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare