To je to što me zanima!

Albanija - Španjolska 0-1: 'Furia' osvojila skupinu B sa sve tri pobjede, Olmo sjajno asistirao

Albanci su odlično otvorili utakmicu s nekoliko poluprilika i s agresivnim pristupom. Kako je vrijeme odmicalo, 'furia' je preuzela primat i zabila gol. U nastavku su Španjolci rutinski odradili utakmicu
Vidi originalni članak

Albanci su sjajno otvorili utakmicu i već na početku zaprijetili s nekoliko poluprilika, ali bez udarca na gol. Lopte su često završavale u zadnjoj liniji španjolske obrane.

Kako je vrijeme odmicalo tako su i Španjolci preuzeli posjed i dominaciju na sredini terena. Ferran Torres i Dani Olmo radili su probleme albanskim stoperima, a vječni Jesus Navas neumorno probijao po krilu.

Dominacija je okrunjena sjajnim pogotkom Ferrana Torresa u 13. minuti. Dani Olmo je primio loptu na 20-ak metara i prizemnom loptom kroz obranu proigrao napadača Barcelone.

Lineups provided by Sofascore

Torres je niskim udarcem zabio gol pored nemoćnog Strakoshe. U istom tonu nastavili su i u nastavku utakmice, s nekoliko sjajnih prilika. Albanci su prvi udarac u okvir imali tek u 45. minuti nakon pokušaja Asllanija s dvadesetak metara.

Drugo poluvrijeme donijelo je mirniji susret, nego prvo. Albanci su se probudili, Bajrami i Broja imali su nekoliko prilika, ali Raya je sve lakoćom branio.

Na kraju, Španjolci su osvojili skupinu B s maksimalnih 9 bodova i bez primljenog gola. Lakoćom su dobili i Hrvatsku i Italiju te naposljetku Albaniju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KešićIsBack 24.06.2024.

    Hvala Olmo 💪 veći si Hrvat od Dalića

  • raiom 24.06.2024.

    VELIKA PUSA JOŠKU JELIČIĆU 😂😂😂🤣🤣🤣

  • Ssssssssss 24.06.2024.

    Opsajd , ali gol priznat ,smjesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare