To je to što me zanima!

Užasna vijest iz Grčke: U bazenu se utopio igrač Panathinaikosa

Baldocka je tražila njegova supruga, koja živi u Engleskoj s njihovim djetetom, no nije ga uspjela kontaktirati te se zabrinula
Vidi originalni članak

Šokantna vijest stigla je iz Grčke. Nogometaš Panathinaikosa George Baldock pronađen je mrtav u bazenu svoje kuće u Grčkoj. Prve informacije govore kako se grčki reprezentativac utopio u bazenu, a pored njega je pronađena poluprazna boca votke, prenosi Newsit.

Baldocka je tražila njegova supruga, koja živi u Engleskoj s njihovim djetetom, no nije ga uspjela kontaktirati te se zabrinula. Obavijestila je zajedničkog prijatelja da ode do njegove kuće u Glyfadi, gdje je na kraju i pronađen mrtav, što je šokiralo njegovu obitelj, ali i cijeli grčki nogomet.

Istraga je tek započela i puno okolnosti još nije poznato. Baldock je bio suigrač Tinu Jedvaju u Panathinaikosu, a za reprezentaciju Grčke odigrao je 12 utakmica.

Rođen u Engleskoj, George Baldock imao je dugu karijeru u Sheffield Unitedu, gdje je prošle sezone nakratko dijelio svlačionicu i s hrvatskim golmanom Ivom Grbićem. s kojim je igrao i u Premier ligi, prije nego što je ovog ljeta prešao u Panathinaikos. Zahvaljujući svojoj baki Grkinji, postao je grčki reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • netko iz 2 mase 10.10.2024.

    nisam skonta jel užas za obitelj, njega il bazen

  • ALLinONE!! 09.10.2024.

    Treba vidjeti jeli primio cjepivo, ako je, garant ga roknilo u bazenu i još će sada alkohol biti kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare