To je to što me zanima!

Uspjeli izbori: Navijači Hajduka izabrali 7 novih članova NO-a...

Izbor je proveden bez problema, rad povjerenstva pohvalili su članovi gradskog vijeća koji su ga kontrolirali, a zanimljivo je kako je 'presica' održana iza 1,30 sati ujutro...
Vidi originalni članak

Projekt "Naš Hajduk", u koji se učlanilo 8307 članova dobio je izborom novih članova Nadzornog odbora Hajduka potvrdu da je ono što su radili proteklih mjeseci itekako imalo smisla. Pozivu da sudjeluju na izbora za novi NO Hajduka odazvala se gotovo polovica učlanjenih.

Točno 3704 glasača koji su za nove članove NO-a predložili liječnika Josipa Paladina, bankara i nekadašnjeg Hajdukovog igrača Šimu Luketina, doktoricu znanosti, profesoricu sa splitskog ekonomskog fakuleta Branku Ramljak, poduzetnika koji je bio kandidat za člana Hajdukove uprave Vjekoslava Hrabara, doktora znanosti Nikolu Koceića Bilana, odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića te na koncu diplomiranog inženjera elektrotehnike Antu Majića. 

Njih sedam očekuje potvrda gradskog vijeća Splita, jer u NO ulaze kao njihovi predstavnici, dok bi preostala dva člana međusobom trebali izabrati dioničari Hajduka, a špekulira se kako će to biti predsjednik i dopredsjednik aktualnog NO-a Petroslav Sapunar i Jako Andabak. 

Jedinstven je ovo slučaj u hrvatskom sportu, no ne i nepoznat u svijetu u kojem navijači na neovisnim i tajnim izborima predlažu kandidate za jedno od najvažnijih klupskih tijela. Izbori su provedeni bez problema, rad izbornog povjerenstva pohvalili su članovi gradskog vijeća koji su ga kontrolirali, a zanimljivo je kako je konferencija za novinare održana duboko u noć, iza 1:30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Alfred Jodl 06.11.2011.

    navijači i ulica klupsku politiku voditi ne mogu..Jadan moj hajduk dok je tako!!!!ovo je sramota!!!!!!

  • user_58194 06.11.2011.

    Svaka čast,nadam se da ćemo i mi ovo dočekat u svom klubu !!1 član = 1 glas !

  • adicrot 06.11.2011.

    Hajduk živi vječno, Bog i nitko više !

Komentiraj...
Vidi sve komentare